Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Samoborka d.d.

Samoborka d.d.
Zagrebačka 32 a
10430 Samobor
01/332-2888
01/332-2893
samoborka@samoborka.hr

Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju. Osnovne smjernice politike kvalitete Samoborke d.d. utkane su u svaki segment izrade Samoborkinih proizvoda počevši od izbora i nadzora dobavljača, praćenja najnovijih promjena na tržištu, razvoja proizvoda u skladu s najnovijim svjetskim i europskim trendovima, uvijek s naglaskom na ekološko stajalište. Kao odgovornom proizvođaču cilj Samoborke je zahtjeve kupaca ispuniti u cijelosti u pogledu kvalitete, trajnosti i primjenskih karakteristika proizvoda, a njihova zapažanja kroz konstantne kontakte i edukacije koristiti za unaprijeđivanje.
Kvalitetan i trajan odnos s kupcima osigurava, ne samo Samoborki nego i korisnicima, sigurnu kupnju i garanciju kvalitete. Svi Samoborkini proizvodi su u skladu s najnovijim europskim i svjetskim tehnološkim dostignućima što znači da zadovoljavaju visoke zahtjeve kvalitete postavljenih normi, što potvrđuju i ispitivanja i nadzori od strane ovlaštenih hrvatskih i europskih nezavisnih laboratorija, te nisu štetni za okoliš, zdravlje i sigurnost ljudi.
Godine 2009. Samoborka je certificirala sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008. Uvodi integrirani sustav upravljanja prema zahtjevima normi ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i smjernici OHSAS 18001, čime potvrđuje sukladnost svojih proizvoda s europskim normama, svoje opredjeljenje za zaštitu okoliša, pozornost prema zdravlju i sigurnosti zaposlenih.
Tijekom prošlih godina Društvo je provelo i certificiranje tvorničke kontrole proizvodnje za sljedeće proizvode: transportni beton (betonara), mortovi za ziđe, ETICS (External thermal insulation composite systems) fasadni sustavi, kameni agregati i brzovezni reparaturni mortovi u Republici Hrvatskoj te Mortove za zidanje i fasadne toplinske sustave (TERMOZOL STANDARD, TERMOZOL EKSTRA, TERMOSAM) za koje je dobivena ETA za područje Europske unije, čime je osigurano označavanje proizvoda CE znakom sukladnosti na tom zahtjevnom tržištu.

Naši znakovi...