Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Teranil

Teranil

Samoborka zidne izravnavajuće mase TERANIL i TERANIL EKSTRA prisutne su na domaćem tržištu već više od 30 godina. Niz kvalitativnih prednosti i karakteristika čine ove proizvode najpopularnijim i najcjenjenijim zidnim izravnavajućim masama. Naziv TERANIL zahvaljujući visokoj kvaliteti i izvrsnoj primjenjivosti postao je u Hrvatskoj sinonim za izravnavajuće mase i kao takav nosioc je priznanja IZVORNO HRVATSKO.
Teranil i Teranil ekstra praškaste su mase za izravnavanje zidova i stropova na bazi mineralnih veziva (vapno, cement), punila (kalciti, aluminati, dolomiti) i specijalnih dodataka. Ekonomičnost, brzina ugradnje i obradivost osnovne su prednosti industrijski proizvedene bijele polimerske vapnene mase.
Teranili su od početka 80-tih, kada su se pojavili na tržištu, prilagođeni ugradbi „sam svoj majstor“ te velikim strojnim primjenama na gradilištima.

Samoborka d.d.

Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju. Osnovne smjernice politike kvalitete Samoborke d.d. utkane su u svaki segment izrade Samoborkinih proizvoda počevši od izbora i nadzora dobavljača, praćenja najnovijih promjena na tržištu, razvoja proizvoda u skladu s najnovijim svjetskim i europskim trendovima, uvijek s naglaskom na ekološko stajalište. Kao odgovornom proizvođaču cilj Samoborke je zahtjeve kupaca ispuniti u cijelosti u pogledu kvalitete, trajnosti i primjenskih karakteristika proizvoda, a njihova zapažanja kroz konstantne...

Ostali proizvodi