Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Prijavite se na natječaj za bespovratna sredstva EU fonda i postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Teranil

Teranil

Teranil i Teranil ekstra praškaste su mase za izravnavanje zidova i stropova na bazi mineralnih veziva (vapno, cement), punila (kalciti, aluminati, dolomiti) i specijalnih dodataka. Zahvaljujući visokoj kvaliteti i širokoj primjenjivosti postali su sinonimi u Hrvatskoj za proizvode koji služe izravnavanju hrapavih i neravnih površina.
Ekonomičnost, brzina ugradnje i obradivost osnovne su prednosti industrijski proizvedene bijele polimerske vapnene mase.
Teranili su od početka 80-tih, kada su se pojavili na tržištu, prilagođeni ugradbi tipa „sam svoj majstor“ te velikim strojnim primjenama na gradilištima. Modernizacijom proizvodnje, stalnom kontrolom kvalitete i marketinškim nastupom na domaćem i stranom tržištu bilježi se povećanje prodaje sa 2.000 tona u 2000. godini na više od 10.000 tona u 2005. godini.

Samoborka d.d.

Samoborka d.d. osnovana je davne 1906. godine pod imenom Samoborska industrija umjetnoga kamena i cementne robe. Prvi proizvodi bile su betonske cijevi, crijep i betonski blokovi. Od 1947. godine nosi naziv Samoborka industrija građevnog materijala. Tijekom stotine godina postojanja, Samoborka d.d. razvila se u vodećega hrvatskog proizvođača žbuka, premaza, ljepila i betonskih proizvoda (cijevi, opločnici, rubnjaci, ploče). Samoborka proizvodi materijale za graditeljstvo i to prema sustavu ''od podruma do krova'', uz osnovno opredjeljenje da su proizvodi visoke kvalitete ekološki potpuno prihvatljivi. Tvrtka je danas u domaćem privatnom vlasništvu, a zahvaljujući investicijama u proizvodne pogone u iznosu većem od 30.000.000 eura...

Ostali proizvodi