Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Vindija svježe mlijeko ‘z bregov

Vindija svježe mlijeko ‘z bregov

Kvalitetom bez ustupaka i uz pomoć tehnologije 21. stoljeća, Vindija je prva u Hrvatskoj proizvela mlijeko s prednošću – u boci.

Pomnim odabirom sirovine i sustavnom kontrolom kvalitete prema najvišim standardima IS0 9001:2008, mlijeko nakon obrade zadržava prirodnu svježinu okusa, hranjivost i aromu. Separator bakterija centrifugalnom silom izdvaja iz mlijeka nepoželjne mikroorganizme; ostaju svi vitamini i minerali u topivom obliku, a “bijela soba” mikrofiltracijom zraka omogućuje aseptično punjenje svježeg mlijeka u boce.

Svježe mlijeko ‘z bregov s 3,2 posto mliječne masti idealan je obrok i zdrav napitak za djecu, mladež, trudnice i dojilje.

‘z bregov s 1,5 posto mliječne masti obogaćeno je vitaminima A, D 3 i E potrebnima za rast, vid, plodnost, rast kostiju, resorpciju kalcija i fosfora, sprječavanje osteoporoze i pojavu rahitisa te metabolizam masti i vitalnost kože.

Vindija d. d.

Poslovni sustav Vindija, prehrambeni div u Hrvatskoj i jedan od najvećih proizvođača hrane u Europi, više od pedeset godina svoj uspjeh gradi na inovativnosti, tehnologiji i znanju. Tvrtka bogate tradicije s definiranom misijom, pomno isplaniranom strategijom i jasnom vizijom razvoja, danas objedinjuje osam respektabilnih tvrtki članica: Vindiju, proizvođača mlijeka, mliječnih proizvoda i bezalkoholnih napitaka, Koku, peradarsku industriju mesa, riječki ViR, proizvođača mesnih prerađevina mesa krupne stoke, varaždinsku pekarnicu Laticu, Vindon u Slavonskom Brodu, novoizgrađenu tvornicu za proizvodnju i preradu puretine te Domil, županjsku mljekaru. Najnovija je članica Sustava novoizgrađena moderna tvornica stočne hrane za proizvodnju smjesa i premiksa – Biodar....

Ostali proizvodi