Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Caprodur – tvrdi sir od kozjeg mlijeka

Caprodur – tvrdi sir od kozjeg mlijeka

Caprodur, tvrdi sir od kozjeg mlijeka, od 2007. do 2014. godine uzastopni je dobitnik zlatnih medalja koje je dodijelio DLG, krovno europsko agrikulturno udruženje, te zlatne i srebrne medalje na Svjetskom ocjenjivanju sireva (World Cheese Awards) u Londonu 2004. i 2006. godine. Naziv mu potječe od latinskih riječi capra, što znači koza, i dur, što znači tvrd.
Prepoznatljiv okus ove delicije obogaćuje razna jela, poput ukusnih sendviča, salata ili jela od tamnijeg mesa.
Rezultat posvemašnje kvalitete svjetsko je zlato uz znak Kvaliteta Vindija. Okus hrvatskog sira bez konkurencije u svjetskim razmjerima ponos je i najveće priznanje za trud i znanje Vindijinih sirara.

Vindija d. d.

Poslovni sustav Vindija, prehrambeni div u Hrvatskoj i jedan od najvećih proizvođača hrane u Europi, više od pedeset godina svoj uspjeh gradi na inovativnosti, tehnologiji i znanju. Tvrtka bogate tradicije s definiranom misijom, pomno isplaniranom strategijom i jasnom vizijom razvoja danas objedinjuje osam respektabilnih tvrtki članica: Vindiju – proizvođača mlijeka, mliječnih proizvoda i bezalkoholnih napitaka, Koku – peradarsku industriju mesa, riječki ViR – proizvođača mesnih prerađevina mesa krupne stoke, Varaždinsku pekarnicu Laticu, Vindon u Slavonskom Brodu – novoizgrađenu tvornicu za proizvodnju i preradu puretine te Domil – županjsku mljekaru. Najnovija je članica novoizgrađena moderna tvornica stočne hrane za proizvodnju smjesa...

Ostali proizvodi