Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Ribanac

Ribanac

Sirelin Ribanac je vrhunski ekstra tvrdi sir proizveden od kravljeg mlijeka. Glavna mu je značajka dugo zrenje, od jedne do dvije godine. Tek tada postaje zrnat, tvrd i lomljiv. Iako tvrd, topi se u ustima dok mu je aroma puna, slatkasta, s izrazitom voćnom primjesom. Samostalno, uz čašu kvalitetnog crnog vina ili kao dio sirne plate uz suhe smokve, grožđice ili orahe, Ribanac je vrhunski gurmanski doživljaj!
Ljubitelji Ribanca mogu uživati u svježe ribanom Ribancu, Ribancu Snack narezanom na kockice, Ribancu u komadu te u cijelom kolutu Ribanca težine i do 12 kilograma.

Dukat d.d.

Dukat mliječna industrija, sa sjedištem u Zagrebu, vodeća je mliječna kompanija u Hrvatskoj, sa stoljetnom tradicijom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda, a Dukat vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Svoje poslovanje temelji na preradi svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Proizvodni asortiman čine mlijeko, fermentirani proizvodi, vrhnje, mliječni namazi, deserti, maslac i sirevi. Najveći je otkupljivač svježeg sirovog mlijeka u Hrvatskoj, a svoju proizvodnju temelji isključivo na domaćoj, najkvalitetnijoj mliječnoj sirovini. Svoje proizvode izvozi u 86 zemalja svijeta, a trajne mliječne deserte na 80-ak tržišta Afrike, Azije, Bliskog istoka, francuskih prekomorskih teritorija, Središnje Amerike...

Ostali proizvodi