Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Ribanac

Ribanac

Sirelin Ribanac je vrhunski ekstra tvrdi sir spravljen od kravljeg mlijeka. Glavna mu je značajka dugo zrenje – jedna do dvije godine. Tek tada postaje zrnat, tvrd i lomljiv. Iako tvrd, topi se u ustima dok mu je aroma puna, slatkasta, s izrazitom voćnom primjesom. Za proizvodnju jednog kilograma ribanca potrebno je 15 litara najkvalitetnijeg svježeg mlijeka. Samostalno, uz čašu kvalitetnog crnog vina ili kao dio sirne plate uz suhe smokve, grožđice ili orahe, Ribanac je vrhunski gurmanski doživljaj!
Ribanac snack sir već je izrezan na kockice i spreman za posluživanje. Praktično pakiranje čuva njegovu svježinu i nakon otvaranja. Idealan je izbor kada poželite oduševiti društvo vrhunskom delicijom ili se zaželite kockice ukusnog sira za bolji san! Svježe ribani Ribanac prehrambeno je visokovrijedan i ukusan dodatak mnogim jelima – od juha i tjestenina pa sve do mesa i umaka. Prepoznatljiva aroma svježe ribanog Ribanca završna je nota svakog jela.
Ribanac je dostupan u pakiranju od 250 g i 15 kg, Ribanac snack u pakiranju od 180 g, dok je Ribanac svježe ribani dostupan u pakiranjima od 40 g, 100 g i 1 kg.
Ribanac ponosno nosi znak „Hrvatska kvaliteta“.

www.dukat.hr/hr/proizvodi/sirela/ribanac
dukat-info@dukat.hr

Dukat d.d.

Sa 14 proizvodnih pogona u Hrvatskoj (Mljekare Dukat, Sirela i KIM mljekara Karlovac), Bosni i Hercegovini (Mljekara Inmer), Srbiji (Mljekara Somboled), Makedoniji (Mljekara Ideal Šipka) i Rumunjskoj (Mljekara LaDorna, s osam proizvodnih pogona), Dukat mliječna industrija suvereno se pozicionirala kao vodeća hrvatska i regionalna mliječna kompanija, a Dukat kao vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Okosnicu poslovne filozofije Dukata čine svježi, prirodni, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi bez konzervansa, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Na svim tržištima na kojima je prisutna s vlastitom proizvodnjom, Dukat mliječna industrija potiče razvoj primarne proizvodnje mlijeka radi povećanja količine i kvalitete...

Ostali proizvodi