Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Mliječni namaz Dukatela

Mliječni namaz Dukatela

Dukatela mliječni namazi pripremljeni su od vrhnja, a obilno namazani na krišku integralnog kruha, tosta ili krekera, nezaobilazan su sastojak doručka iz snova. Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su tri kremasta okusa ovog ukusnog mliječnog namaza: Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem. Dukatela light, s čak 55 posto manje mliječne masti i visoke hranjive vrijednosti te, idealan je izbor za one koji paze na unos mliječnih masti u organizam.
Dukatela original ponosno nosi titulu prve među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću već desetljećima oduševljava pripadnike svih generacija.
Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem dostupne su u pakiranjima od 70 g i 150 g, a oni koji Dukatelu original i Dukatelu s povrćem vole još više, mogu uživati u omiljenim okusima uz obiteljska maxi pakiranja od 250 g! Svi Dukatela mliječni namazi ponosno nose znak „Izvorno hrvatsko“.

www.dukat.hr/hr/proizvodi/dukat/dukatela
dukat-info@dukat.hr
0800 277 277

Dukat d.d.

Sa 14 proizvodnih pogona u Hrvatskoj (Mljekare Dukat, Sirela i KIM mljekara Karlovac), Bosni i Hercegovini (Mljekara Inmer), Srbiji (Mljekara Somboled), Makedoniji (Mljekara Ideal Šipka) i Rumunjskoj (Mljekara LaDorna, s osam proizvodnih pogona), Dukat mliječna industrija suvereno se pozicionirala kao vodeća hrvatska i regionalna mliječna kompanija, a Dukat kao vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Okosnicu poslovne filozofije Dukata čine svježi, prirodni, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi bez konzervansa, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Na svim tržištima na kojima je prisutna s vlastitom proizvodnjom, Dukat mliječna industrija potiče razvoj primarne proizvodnje mlijeka radi povećanja količine i kvalitete...

Ostali proizvodi