Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Mliječni namaz Dukatela

Mliječni namaz Dukatela

Dukatela mliječni namazi pripremljeni su od najkvalitetnijeg svježeg vrhnja. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću već desetljećima oduševljavaju potrošače svih generacija. Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem. Dukatela light, s čak 55 posto manje mliječne masti i visoke hranjive vrijednosti, idealan je izbor za one koji paze na unos mliječnih masti u organizam.
Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem dostupne su u pakiranjima od 70 g i 150 g, a Dukatela original čak i u obiteljskom pakiranju od 250 g.

Dukat d.d.

Dukat mliječna industrija, sa sjedištem u Zagrebu, vodeća je mliječna kompanija u Hrvatskoj, sa stoljetnom tradicijom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda, a Dukat vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Svoje poslovanje temelji na preradi svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Proizvodni asortiman čine mlijeko, fermentirani proizvodi, vrhnje, mliječni namazi, deserti, maslac i sirevi. Najveći je otkupljivač svježeg sirovog mlijeka u Hrvatskoj, a svoju proizvodnju temelji isključivo na domaćoj, najkvalitetnijoj mliječnoj sirovini. Svoje proizvode izvozi u 86 zemalja svijeta, a trajne mliječne deserte na 80-ak tržišta Afrike, Azije, Bliskog istoka, francuskih prekomorskih teritorija, Središnje Amerike...

Ostali proizvodi