Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Dukat svježe mlijeko

Dukat svježe mlijeko

Dukat svježe mlijeko odlikuje bogat i nezamjenjiv okus koji otkriva svu njegovu svježinu. Kao prirodan izvor kalcija nužnog za izgradnju i jačanje kostiju, u tri čaše osigurava vašu dnevnu porciju zdravlja. Dukat svježe mlijeko s 3,2% mliječne masti potražite u kartonskoj ambalaži od 1 litre s čepom, prepoznatljivom po elegantnom elocurveu, te mlijeko u PET boci od 1 l i 1,5 l.
Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti i domaćem porijeklu, Dukat svježe mlijeko odlikovano je prestižnim znakom „Hrvatska kvaliteta”.

www.dukat.hr/hr/proizvodi/dukat/mlijeka/svjeze-mlijeko
dukat-info@dukat.hr
0800 277 277

Dukat d.d.

Sa 14 proizvodnih pogona u Hrvatskoj (Mljekare Dukat, Sirela i KIM mljekara Karlovac), Bosni i Hercegovini (Mljekara Inmer), Srbiji (Mljekara Somboled), Makedoniji (Mljekara Ideal Šipka) i Rumunjskoj (Mljekara LaDorna, s osam proizvodnih pogona), Dukat mliječna industrija suvereno se pozicionirala kao vodeća hrvatska i regionalna mliječna kompanija, a Dukat kao vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Okosnicu poslovne filozofije Dukata čine svježi, prirodni, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi bez konzervansa, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Na svim tržištima na kojima je prisutna s vlastitom proizvodnjom, Dukat mliječna industrija potiče razvoj primarne proizvodnje mlijeka radi povećanja količine i kvalitete...

Ostali proizvodi