Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Dukat svježe mlijeko

Dukat svježe mlijeko

Dukat svježe mlijeko proizvedeno je od svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, otkupljenog na hrvatskim farmama muznih krava. Ravnoteža bjelančevina, masti, ugljikohidrata, minerala i vitamina čini mlijeko najpotpunijom prirodnom namirnicom, neizostavnom u svakodnevnoj prehrani.
Prerađeno najsuvremenijom tehnologijom, odlikuje ga prirodan okus te bogatstvo sačuvanih hranjivih tvari, dok je oznaka „Mlijeko hrvatskih farmi“ jamstvo najviše kvalitete i domaćeg podrijetla sirovine.
Dnevnim unosom dvije šalice Dukat svježeg mlijeka u organizam unosimo 600 mg kalcija, odnosno 75 posto dnevnih potreba za kalcijem za odrasle osobe, koje prema hrvatskim preporukama za zdravlje i jačanje kostiju iznose 800 mg kalcija na dan.
Dukat svježe mlijeko s 3,2% mliječne masti dostupno je u kartonskoj ambalaži od 1 litre s čepom te u PET boci od 1 L i 1,5 L.

Dukat d.d.

Dukat mliječna industrija, sa sjedištem u Zagrebu, vodeća je mliječna kompanija u Hrvatskoj, sa stoljetnom tradicijom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda, a Dukat vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Svoje poslovanje temelji na preradi svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Proizvodni asortiman čine mlijeko, fermentirani proizvodi, vrhnje, mliječni namazi, deserti, maslac i sirevi. Najveći je otkupljivač svježeg sirovog mlijeka u Hrvatskoj, a svoju proizvodnju temelji isključivo na domaćoj, najkvalitetnijoj mliječnoj sirovini. Svoje proizvode izvozi u 86 zemalja svijeta, a trajne mliječne deserte na 80-ak tržišta Afrike, Azije, Bliskog istoka, francuskih prekomorskih teritorija, Središnje Amerike...

Ostali proizvodi