Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Zagrebački sir

Zagrebački sir

President Zagrebački sir
President Zagrebački sir proizvodi se od svježeg kravljeg mlijeka najbolje kvalitete. Ručno se odvaja u kalupe gdje se cijedi i poprima svoju specifičnu lisnatu strukturu i punoću okusa, istu onu kakvu imaju i domaći svježi sirevi s tržnice. Jedinstvena receptura Zagrebačkog sira te takav način pravljenja sira s pažnjom se čuva i njeguje samo u Dukatu već više od dva desetljeća.
Može se jesti samostalno ili u kombinaciji s vrhnjem, kao namaz s dodacima začinskog bilja ili kao sastojak slanih i slatkih jela i kolača. Dostupan je u pakiranju od 375 g i u velikom obiteljskom pakiranju od 750 g.

Dukat d.d.

Dukat mliječna industrija, sa sjedištem u Zagrebu, vodeća je mliječna kompanija u Hrvatskoj, sa stoljetnom tradicijom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda, a Dukat vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Svoje poslovanje temelji na preradi svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Proizvodni asortiman čine mlijeko, fermentirani proizvodi, vrhnje, mliječni namazi, deserti, maslac i sirevi. Najveći je otkupljivač svježeg sirovog mlijeka u Hrvatskoj, a svoju proizvodnju temelji isključivo na domaćoj, najkvalitetnijoj mliječnoj sirovini. Svoje proizvode izvozi u 86 zemalja svijeta, a trajne mliječne deserte na 80-ak tržišta Afrike, Azije, Bliskog istoka, francuskih prekomorskih teritorija, Središnje Amerike...

Ostali proizvodi