Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Zagrebački sir

Zagrebački sir

President Zagrebački sir
Svježi sir pravi je gastronomski klasik, koji u hrvatskim kontinentalnim krajevima ima stoljetnu tradiciju. Zagrebački sir iz Dukata i danas se ručno odvaja u kalupe gdje se cijedi i poprima svoju specifičnu lisnatu strukturu i punoću okusa, istu onu kakvu imaju i domaći svježi sirevi s tržnice. Jedinstvena receptura Zagrebačkog sira te takav način pravljenja sira s pažnjom se čuva i njeguje samo u Dukatu, već više od dva desetljeća.
Zagrebački sir, samostalno ili u kombinaciji s vrhnjem, kao namaz s dodacima začinskog bilja ili kao sastojak slanih i slatkih jela i kolača, svakodnevno oduševljava nepca i najzahtjevnijih gurmana. Omiljeni Zagrebački sir dostupan je i u maxi pakiranju od 750 g, idealnim izborom za obiteljska druženja te pripremu vaših najdražih kolača. Zagrebački sir ponosno nosi znak „Izvorno hrvatsko“.

www.dukat.hr/hr/proizvodi/president/svjezi-sirevi/zagrebacki-sir
www.zagrebackisir.com.hr/
dukat-info@dukat.hr
0800 277 277

Dukat d.d.

Sa 14 proizvodnih pogona u Hrvatskoj (Mljekare Dukat, Sirela i KIM mljekara Karlovac), Bosni i Hercegovini (Mljekara Inmer), Srbiji (Mljekara Somboled), Makedoniji (Mljekara Ideal Šipka) i Rumunjskoj (Mljekara LaDorna, s osam proizvodnih pogona), Dukat mliječna industrija suvereno se pozicionirala kao vodeća hrvatska i regionalna mliječna kompanija, a Dukat kao vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Okosnicu poslovne filozofije Dukata čine svježi, prirodni, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi bez konzervansa, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Na svim tržištima na kojima je prisutna s vlastitom proizvodnjom, Dukat mliječna industrija potiče razvoj primarne proizvodnje mlijeka radi povećanja količine i kvalitete...

Ostali proizvodi