Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Neva d.o.o.

Neva d.o.o.
Obrtnička 37, Rakitje
10437 Bestovje
01/2413-950
neva@magdis.hr

Neva d.o.o. najstariji je i vodeći hrvatski proizvođač kozmetičkih i higijenskih proizvoda, članica Magdis Grupe. Od 1948. godine proizvodi vrhunske vodeće robne marke na hrvatskom tržištu, poput zubne paste Plidenta, balzama za usnice Rosal Lip Balm te opće kozmetike Rosal i Melem (zanimljivo je da je upravo Melem jedan od prvih nositelja prava uporabe znaka Izvorno hrvatsko).
Svi su Nevini proizvodi razvijeni isključivo u vlastitim laboratorijima u Zagrebu i rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti hrvatskih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti, tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja te vrhunske kontrole kvalitete i tehnologije proizvodnje kozmetičkih proizvoda. Neva je prva u Hrvatskoj uvela integralni sustav kvalitete i upravljanja okolišem ISO 9001/2000 / ISO 14001.
Njeni su brendovi osvojili mnoge domaće i međunarodne nagrade za kvalitetu i inovativnost. Tu se ubrajaju nagrade poput Superbrandsa (Plidenta i Melem), Cropaka (Plidenta), BBC Design Awarda (Rosal) i Inpexa (Melem i Rosal).

Naši znakovi...