Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Zubne paste Plidenta: Superfresh, Extra White, Protective propolis, Family, Extra smile white

Zubne paste Plidenta: Superfresh, Extra White, Protective propolis, Family, Extra smile white

Temeljene su na stogodišnjoj tradiciji i proizvodnji domaćih i globalnih robnih marka zubnih pasta u Nevi, koje su predstavljale sam vrh ponude u svojoj klasi, kao što su Nivea, Pebeco, Odol, Optodent, Causamed, Baby Etic, Binaca i Nevadont (vodica za usta).
Neva 1984. godine lansira novu generaciju fluornih pasta pod robnom markom Plidenta. Od 1984. do danas Plidenta nudi najširi asortiman zubnih pasta na tržištu, koje kvalitetno rješavaju sve zahtjeve i potrebe čišćenja, zaštite i njege zubi i desni svih kategorija potrošača: Plidenta Superfresh, Protective Propolis i Family u segmentu zaštite od karijesa i desni, a Plidenta Extra White i Extra Smile zadovoljavaju povećane potrebe potrošača u segmentu izbjeljujućih zubnih pasta. Asortiman Plidente upotpunjuju dječje zubne paste Plidenta Junior i Plidenta Cool te nove prirodne Bio paste i whitening linija lansirana 2018. godine.
Vodeći tržišni položaj Plidente traje već dugi niz godina. Tržišni položaj može zahvaliti stalnoj kvaliteti, inovacijama proizvoda i povjerenju potrošača u vrhunsku kvalitetu i tehnologiju proizvoda. Plidenta je dobila nekoliko prestižnih nagrada za kvalitetu i marketing, kao što su Superbrands, Qudal, Trusted Brand, CroPak i IdejaX.

Neva d.o.o.

Neva d.o.o. najstariji je i vodeći hrvatski proizvođač kozmetičkih i higijenskih proizvoda, članica Magdis Grupe. Od 1948. godine proizvodi vrhunske vodeće robne marke na hrvatskom tržištu, poput zubne paste Plidenta, balzama za usnice Rosal Lip Balm te opće kozmetike Rosal i Melem (zanimljivo je da je upravo Melem jedan od prvih nositelja prava uporabe znaka Izvorno hrvatsko). Svi su Nevini proizvodi razvijeni isključivo u vlastitim laboratorijima u Zagrebu i rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti hrvatskih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti, tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja te vrhunske kontrole kvalitete i tehnologije proizvodnje kozmetičkih proizvoda. Neva je...

Ostali proizvodi