Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Melem

Melem

Melem je prirodna lanolinska krema za zaštitu osjetljive kože. Od važnijih sastojaka sadrži lanolin, pčelinji vosak, ricinusovo ulje i vazelin. Zbog sto posto aktivnog sastava, primjena mu je vrlo široka. Posebice je djelotvoran kod suhe i ispucale kože, s ljuštenjima ili perutanjima i tvrdom kožom, kod dugotrajnih pruridermatitisa (neurodermatitisa) na glatkoj koži odraslih i upornih dječjih, tzv. pelenskih ili amonijakalnih dermatitisa koji slabije reagiraju na standardna sredstva i sl. Melem se koristi za kožu preosjetljivu na sunce, vjetar, suh zrak, toplinu, hladnoću, vlagu, deterdžente, ubode kukaca, bižuteriju, iritacije kod brijanja i depilacije te kod sprečavanja gljivičnih bolesti i alergijskih reakcija na koži.
Melem se proizvodi prema integriranoj normi ISO 9001/14001. Dermatološki je ispitan i ne sadrži konzervanse, silikone, antibiotike ili kortikosteroide i nije testiran na životinjama. Višestruko je okrunjen nagradama i priznanjima poput Zlatne medalje na najvećoj američkoj izložbi noviteta INPEX 1999. u Pittsburghu, prvom nagradom Turističke zajednice grada Zagreba za najbolji suvenir 2000. i priznanjem za najbolje hrvatske robne marke Superbrands 2006/07.

Neva d.o.o.

Neva d.o.o. najstariji je i vodeći hrvatski proizvođač kozmetičkih i higijenskih proizvoda, članica Magdis Grupe. Od 1948. godine proizvodi vrhunske vodeće robne marke na hrvatskom tržištu, poput zubne paste Plidenta, balzama za usnice Rosal Lip Balm te opće kozmetike Rosal i Melem (zanimljivo je da je upravo Melem jedan od prvih nositelja prava uporabe znaka Izvorno hrvatsko). Svi su Nevini proizvodi razvijeni isključivo u vlastitim laboratorijima u Zagrebu i rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti hrvatskih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti, tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja te vrhunske kontrole kvalitete i tehnologije proizvodnje kozmetičkih proizvoda. Neva je...

Ostali proizvodi