Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Carlsberg Croatia d.o.o.

Carlsberg Croatia d.o.o.
Ulica Danica 3
48000 Koprivnica
048/657-011
048/657-077
info@carlsberg.hr

Koprivnička pivovara, dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj koja povezuje međunarodno iskustvo s lokalnom tradicijom kako bi pružila zadovoljstvo potrošačima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenicima. Zahvaljujući tome spoju, Carlsberg Croatia najbrže je rastuća pivarska kompanija na hrvatskom tržištu koja ujedinjuje snažan rast i aktivno društveno odgovorno poslovanje.

Uspjeh kompanije Carlsberg Croatia temeljen je na njenim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s kupcima i potrošačima. Zaposlenici Carlsberga Croatia tim su odgovornih i ambicioznih profesionalaca predanih razvoju svoje kompanije i svojoj ulozi u razvoju kompetitivne, uspješne i odgovorne industrije piva u Hrvatskoj. Kompanija je 2005. godine dobila certifikat „Poslodavac partner“ za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Carlsberg Croatia postavlja visoke profesionalne standarde dobrog poslovnog ponašanja te zaštite okoliša. Aktivnosti koprivničke pivovare primjer su društveno odgovornog poslovanja u skladu s najvišim standardima zaštite okoliša u cjelokupnom procesu proizvodnje, distribucije i prodaje piva. Carlsberg Croatia od 2004. godine ima certificirani sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2000 i sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004. U ožujku 2008. godine kompaniji je dodijeljen i certifikat ISO 22000 koji definira zahtjeve koji se postavljaju za sustav upravljanja sigurnošću hrane, a početkom 2009. godine OHSAS 18001 za sustav upravljanja zdravljem i sigurnosti na radu. Carlsberg Croatia jedina je hrvatska pivovara s postrojenjem za obradu otpadnih voda modernim postrojenjem za pročišćavanje otpadnih voda, a svoje rezultate u zaštiti okoliša već pet godina redovito objavljuje u Godišnjem izvješću o zaštiti okoliša. Kao hrvatski lider u ekološki održivom poslovanju koprivnička je pivovara 2008. godine pokrenula „Zelenu stipendiju Carlsberga Croatia“ te stipendira projekte četvero mladih hrvatskih znanstvenika koji se bave zaštitom okoliša.

Svojim brendovima vrhunske kvalitete Carlsberg Croatia potrošačima donosi zabavu i osvježenje. Među proizvodima su koprivničke pivovare internacionalni, regionalni i lokalni pivski brendovi – Carlsberg, Tuborg, Pan i Kaj te energetski napitak Battery, a na hrvatskom je tržištu uvoznik i distributer za Budweiser Budvar, Guinness i Kilkenny te distributer Cockte u hotelima, restoranima i kafićima.

Naši znakovi...