Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

PAN FREE pivo

PAN FREE pivo

Carlsberg Croatia d.o.o. je potkraj 2004. godine tržištu predstavila Pan FREE, bezalkoholnu inačicu osvježavajućeg piva Pan.

Pan FREE vrhunsko je bezalkoholno svijetlo pivo s maksimalno 0,5% vol. alkohola. Premda sadrži značajno manju količinu alkohola, svojim pravim pivskih okusom te modernim i praktičnim pakiranjem s pull-off čepom Pan FREE izdvaja se od sličnih proizvoda na tržištu.

Pan FREE proizveden je od prirodnih sastojaka prema strogim Carlsbergovim standardima i u skladu s predanošću pivovare Carlsberg Croatia svojoj vodećoj ulozi u razvoju visokokvalitetnih proizvoda u Hrvatskoj.

Carlsberg Croatia d.o.o.

Koprivnička pivovara, dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj koja povezuje međunarodno iskustvo s lokalnom tradicijom kako bi pružila zadovoljstvo potrošačima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenicima. Zahvaljujući tome spoju, Carlsberg Croatia najbrže je rastuća pivarska kompanija na hrvatskom tržištu koja ujedinjuje snažan rast i aktivno društveno odgovorno poslovanje. Uspjeh kompanije Carlsberg Croatia temeljen je na njenim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s kupcima i potrošačima. Zaposlenici Carlsberga Croatia tim su odgovornih i ambicioznih profesionalaca predanih razvoju svoje kompanije i svojoj ulozi u razvoju kompetitivne, uspješne i odgovorne industrije piva u Hrvatskoj. Kompanija je 2005....

Ostali proizvodi