Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

PAN pivo

PAN pivo

Pivovara Carlsberg Croatia d.o.o. predstavila je brand Pan hrvatskom tržištu 1997. godine. Od samog početka Pan se isticao svojom inovativnošću i prepoznatljivošću, pa je tako bio prvo hrvatsko pivo smanjene gorčine i bogatoga pivskog okusa, prvo pivo u «mainstream» segmentu s «pull-off» čepom, a svojedobno i prvo pivo u istom segmentu s metaliziranim i termosenzibilnim etiketama.

Pan je svijetlo pivo izrađeno od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, i jedinstveno je u Hrvatskoj. Proizvodi se od visokokvalitetnih sirovina ječmenog slada, kukuruzne krupice i posebnih sorti hmelja, koje zajamčeno nisu genetski modificiranog podrijetla. Sve to Pan čini pivom postojane visoke kvalitete, smanjene gorčine i jedinstvenog okusa – idealnim osvježenjem u svakoj prigodi.
Pan je danas u segmentu tržišta piva koje zauzima oko 80% ukupne prodaje piva u Hrvatskoj, a njegov kontinuirani rast učinio ga je najbrže rastućim brandom u «mainstream» segmentu tržišta piva.

Carlsberg Croatia d.o.o.

Koprivnička pivovara, dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj koja povezuje međunarodno iskustvo s lokalnom tradicijom kako bi pružila zadovoljstvo potrošačima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenicima. Zahvaljujući tome spoju, Carlsberg Croatia najbrže je rastuća pivarska kompanija na hrvatskom tržištu koja ujedinjuje snažan rast i aktivno društveno odgovorno poslovanje. Uspjeh kompanije Carlsberg Croatia temeljen je na njenim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s kupcima i potrošačima. Zaposlenici Carlsberga Croatia tim su odgovornih i ambicioznih profesionalaca predanih razvoju svoje kompanije i svojoj ulozi u razvoju kompetitivne, uspješne i odgovorne industrije piva u Hrvatskoj. Kompanija je 2005....

Ostali proizvodi