Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

PAN pivo

PAN pivo

Pivovara Carlsberg Croatia d.o.o. predstavila je brend Pan hrvatskom tržištu 1997. godine. Od samog početka Pan se isticao svojom inovativnošću i prepoznatljivošću, pa je tako bio prvo hrvatsko pivo smanjene gorčine i bogatoga pivskog okusa, prvo pivo s pull-off čepom, a svojedobno i prvo pivo s metaliziranim i termosenzibilnim etiketama.
Pan je svijetlo pivo izrađeno od prirodnih sastojaka, bez konzervansa i jedinstveno je u Hrvatskoj. Proizvodi se od visokokvalitetnih sirovina ječmenog slada, kukuruzne krupice i posebnih sorti hmelja, koje zajamčeno nisu genetski modificiranog podrijetla. Sve to Pan čini pivom postojane visoke kvalitete, smanjene gorčine i jedinstvenog okusa – idealnim osvježenjem u svakoj prigodi.

Carlsberg Croatia d.o.o.

Koprivnička pivovara, dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj te najbrže rastuća pivarska kompanija na hrvatskom tržištu, ujedinjuje snažan rast i aktivno društveno odgovorno poslovanje. Jedina je hrvatska pivovara s postrojenjem za obradu otpadnih voda modernim postrojenjem za pročišćavanje otpadnih voda. Svojim brendovima vrhunske kvalitete potrošačima donosi zabavu i osvježenje. Među njenim su proizvodima međunarodni, regionalni i lokalni pivski brendovi Carlsberg, Tuborg, Pan i Kaj te energetski napitak Battery, a na hrvatskom je tržištu uvoznik i distributer za Budweiser Budvar, Guinness i Kilkenny te distributer Cockte u hotelima, restoranima i kafićima. Ima certificirani sustav upravljanja...

Ostali proizvodi