Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Tomislav

Tomislav

Crno kraljevsko pivo najprodavanije je specijalno pivo u Hrvatskoj. Tomislavova dugogodišnja tradicija datira još od 1925. godine, kada je proizvedeno u čast 1000. godišnjice krunidbe hrvatskog kralja Tomislava.
Diljem Hrvatske postoje lojalni potrošači Tomislava koji poštuju kvalitetu i žele uživati u punoći okusa ovog piva, šireći tako kulturu pijenja crnih specijalnih piva. Od drugih se crnih piva na hrvatskom tržištu razlikuje jer se jedini proizvodi od preprženog slada i bez ikakvih aditiva, što mu daje dodatnu vrijednost uz poseban i karakterističan okus.

Zagrebačka pivovara d.o.o.

Tijekom svoje 117 godina duge tradicije u spravljanju piva, kvalitete i predanog rada, Zagrebačka pivovara izrasla je u najveću hrvatsku pivovaru. Svoju predanost pivu potvrdila je poslovnim dostignućima i pozicijom vodeće pivovare na hrvatskom tržištu. Od 1994. godine u većinskom je vlasništvu korporacije Anheuser-Busch InBev, najvećeg proizvođača piva na svijetu, koji ima oko 120.000 zaposlenika. Misija Anheuser-Busch InBeva – postati najboljim pivarom u boljem svijetu – izvrsno opisuje naše nastojanje; biti najbolji u stvaranju dugoročnih veza s potrošačima, gradeći robne marke i iskustva koja spajaju ljude, svjesni svoje odgovornosti u zajednici u kojoj djelujemo. Zagrebačka pivovara prva je u Hrvatskoj...

Ostali proizvodi