Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Ožujsko Cool

Ožujsko Cool

Ožujsko Cool bezalkoholno je pivo koje ima osvježavajući učinak piva, ali bez alkohola (minimalni udio od 5%) te je najprodavanije bezalkoholno pivo u Hrvatskoj. S porastom svijesti o sigurnosti i postrožavanjem zakona o prometu, potrošnja bezalkoholnog piva ima trend rasta, o čemu Ožujsko Cool ima najveći udio.
Slogan koji bi najbolje odgovarao ovom pivu je Cool pivo zbog toga što je namijenjeno svima onima koji traže pouzdano pivo, a pritom moraju zadržati sve mentalne i fizičke sposobnosti. Najpogodnije je za prilike poput bavljenja sportom, obavljanja posla koji zahtijeva potpunu pozornost, a najviše za vozače kojima je bezalkoholno pivo Cool jamstvo sigurnosti uz zadržavanje pivskog užitka.

Zagrebačka pivovara d.o.o.

Tijekom svoje 117 godina duge tradicije u spravljanju piva, kvalitete i predanog rada, Zagrebačka pivovara izrasla je u najveću hrvatsku pivovaru. Svoju predanost pivu potvrdila je poslovnim dostignućima i pozicijom vodeće pivovare na hrvatskom tržištu. Od 1994. godine u većinskom je vlasništvu korporacije Anheuser-Busch InBev, najvećeg proizvođača piva na svijetu, koji ima oko 120.000 zaposlenika. Misija Anheuser-Busch InBeva – postati najboljim pivarom u boljem svijetu – izvrsno opisuje naše nastojanje; biti najbolji u stvaranju dugoročnih veza s potrošačima, gradeći robne marke i iskustva koja spajaju ljude, svjesni svoje odgovornosti u zajednici u kojoj djelujemo. Zagrebačka pivovara prva je u Hrvatskoj...

Ostali proizvodi