Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Ožujsko pivo

Ožujsko pivo

Ožujsko je specijalno svijetlo lager pivo, osvježavajućeg i punog okusa, koje se proizvodi od 1893. Ime je dobilo po mjesecu Ožujku u kojem se tradicionalno proizvodilo najbolje pivo. Proizvodi se od prirodnih sastojaka (voda, hmelj, ječam i kvasac) bez umjetnih aditiva.
Ožujsko je najprodavanije i najomiljenije hrvatsko pivo (preferencija 94%). Gotovo svako drugo popijeno pivo u Hrvatskoj je Ožujsko. Svake sekunde u Hrvatskoj se popije oko 10 boca Ožujskog piva. Javlja se pod sloganom Ožujsko pivo stvara prijatelje od 1893., što govori o njegovoj tradiciji i kvaliteti, ali i o prijateljskom karakteru brenda.
Najčešće se povezuje s nogometom i glazbom.

Zagrebačka pivovara d.o.o.

Tijekom svoje 117 godina duge tradicije u spravljanju piva, kvalitete i predanog rada, Zagrebačka pivovara izrasla je u najveću hrvatsku pivovaru. Svoju predanost pivu potvrdila je poslovnim dostignućima i pozicijom vodeće pivovare na hrvatskom tržištu. Od 1994. godine u većinskom je vlasništvu korporacije Anheuser-Busch InBev, najvećeg proizvođača piva na svijetu, koji ima oko 120.000 zaposlenika. Misija Anheuser-Busch InBeva – postati najboljim pivarom u boljem svijetu – izvrsno opisuje naše nastojanje; biti najbolji u stvaranju dugoročnih veza s potrošačima, gradeći robne marke i iskustva koja spajaju ljude, svjesni svoje odgovornosti u zajednici u kojoj djelujemo. Zagrebačka pivovara prva je u Hrvatskoj...

Ostali proizvodi