Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Mesni doručak

Mesni doručak

Mesni doručak mesna je konzerva vrhunske kvalitete. Nitko ga prije Gavrilovića nije proizvodio, a tajna njegove originalnosti krije se u desetljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru i soljenju mesa te u optimalnoj termičkoj obradi.
Priprema se od kvalitetnoga mesnog tijesta, soljenoga svinjskog mesa i čvrstoga masnog tkiva uz dodatak škroba i odabranih začina. Njime se pune limenke koje se hermetički zatvaraju, a zatim termički obrađuju i hlade.
Mesni je doručak proizvod obogaćen blagim začinima, pa su mu i osnovne odlike ugodan miris te blag i sočan okus. Trajnost mu je višegodišnja, a za čuvanje nisu potrebni posebni uvjeti. Stoga je idealan obrok u prirodi, na kopnu i moru bez posebne pripreme.

Gavrilović d.o.o.

Gavrilović d.o.o. u svojem se poslovanju oslanja na tradiciju prerade mesa dulju od 300 godina, koju je tijekom stoljeća prenosilo osam naraštaja Gavrilovića. Davne 1690. godine prvi su se Gavrilovići nastanili u Petrinji napustivši ratne nemire u Bosni. Tu otvaraju mesarski obrt, koji 1821. godine prerasta u mesnu industriju i traje sve do danas. Ime Gavrilović preživjelo je sve epohe, ponajprije zahvaljujući kvaliteti proizvoda. Kao jedna od najstarijih mesnih industrija u Hrvatskoj i Europi, ponovno u vlasništvu obitelji Gavrilović, po svojoj je veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima Gavrilović d.o.o. vodeća tvrtka u Hrvatskoj, ali i u široj regiji. Danas...

Ostali proizvodi