Brendirajmo hrvatsku kvalitetu Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu
Gavrilovićeva salama
Gavrilovićeva salama pripada skupini proizvoda vrhunske kvalitete. Ona je biser proizvodnje i tradicije dulje od 200 godina. Tajna njene originalnosti krije se u stoljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru mesa i mikroklimatskim uvjetima u kojima nastaje.
Za njenu se proizvodnju koristi najkvalitetnije svinjsko i goveđe meso. Iz zamrznutog mesa te čvrstoga masnog tkiva uz dodatak odabranih začina priprema se nadjev, koji se stavlja u propusne celulozne ovitke te potom suši, dimi i otprema na zrenje. Proces zrenja uz karakteristično nastajanje plemenite plijesni traje oko 90 dana. Prirodna je plijesan jamstvo prirodne fermentacije koja salami daje specifičnu prepoznatljivost i jedinstvenu aromu.
Gavrilović d.o.o. u svojem se poslovanju oslanja na tradiciju prerade mesa dulju od 300 godina, koju je tijekom stoljeća prenosilo osam naraštaja Gavrilovića. Davne 1690. godine prvi su se Gavrilovići nastanili u Petrinji napustivši ratne nemire u Bosni. Tu otvaraju mesarski obrt, koji 1821. godine prerasta u mesnu industriju i traje sve do danas. Ime Gavrilović preživjelo je sve epohe, ponajprije zahvaljujući kvaliteti proizvoda. Kao jedna od najstarijih mesnih industrija u Hrvatskoj i Europi, ponovno u vlasništvu obitelji Gavrilović, po svojoj je veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima Gavrilović d.o.o. vodeća tvrtka u Hrvatskoj, ali i u široj regiji. Danas...
Mesni doručak mesna je konzerva vrhunske kvalitete. Nitko ga prije Gavrilovića nije proizvodio, a tajna njegove originalnosti krije se u desetljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru i soljenju mesa te u optimalnoj termičkoj obradi. Priprema se od kvalitetnoga mesnog tijesta, soljenoga svinjskog...
Jetrena pašteta jedinstveni je Gavrilovićev proizvod neupitne kvalitete te prepoznatljivog okusa i dizajna. Pripada skupini proizvoda u koje je utkano stoljetno znanje i iskustvo. Za pripremu paštete koristi se najbolje pirjano svinjsko meso, masnoća i jetra uz dodatak bujona, aditiva...