Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Jetrena pašteta

Jetrena pašteta

Jetrena pašteta jedinstveni je Gavrilovićev proizvod neupitne kvalitete te prepoznatljivog okusa i dizajna. Pripada skupini proizvoda u koje je utkano stoljetno znanje i iskustvo.
Za pripremu paštete koristi se najbolje pirjano svinjsko meso, masnoća i jetra uz dodatak bujona, aditiva i blagih začina. Pripremljeni nadjev puni se u limenke, hermetički zatvara, a zatim termički obrađuje sterilizacijom i hladi.
Ružičaste je boje, mazive konzistencije te ugodnog mirisa i okusa. Trajnost je proizvoda pet godina bez posebnih uvjeta čuvanja.
Originalna receptura i poseban način pripreme već desetljećima osiguravaju jetrenoj pašteti vodeće mjesto među mesnim konzervama.

Gavrilović d.o.o.

Gavrilović d.o.o. u svojem se poslovanju oslanja na tradiciju prerade mesa dulju od 300 godina, koju je tijekom stoljeća prenosilo osam naraštaja Gavrilovića. Davne 1690. godine prvi su se Gavrilovići nastanili u Petrinji napustivši ratne nemire u Bosni. Tu otvaraju mesarski obrt, koji 1821. godine prerasta u mesnu industriju i traje sve do danas. Ime Gavrilović preživjelo je sve epohe, ponajprije zahvaljujući kvaliteti proizvoda. Kao jedna od najstarijih mesnih industrija u Hrvatskoj i Europi, ponovno u vlasništvu obitelji Gavrilović, po svojoj je veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima Gavrilović d.o.o. vodeća tvrtka u Hrvatskoj, ali i u široj regiji. Danas...

Ostali proizvodi