Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Kalnička – gazirana prirodna mineralna voda

Kalnička – gazirana prirodna mineralna voda

Kalnička je gazirana prirodna mineralna voda koja najbolje gasi žeđ, zdravo pjenušavo osvježenje iz prirodnih kalničkih izvora. To je osvježavajuće piće koje za vrućeg vremena i pri fizičkim aktivnostima nadomješta izgubljene minerale, posebice kalcij i magnezij. Ako ste zabrinuti zbog sadržaja natrija i klorida u mineralnoj vodi jer se njihov unos povezuje s povećanim rizikom pojave visokoga krvnog tlaka, nemate razloga za brigu. Natrij se u Kali i Kalničkoj nalazi u obliku natrijeva-hidrogenkarbonata koji nema takav učinak. Suvremena znanost podastrijela je dokaze kojima potvrđuje da konzumiranje natrij-hidrogenbikarbonatne prirodne mineralne vode može biti korisno u prevenciji bolesti krvožilnog sustava. Naime 1 L gazirane vode bogate natrijem i hidrogenkarbonatima, kao što je Kalnička mineralna voda, pozitivno utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi.

Ne zaboravite da svakodnevno pijenje vode ima brojne pozitivne učinke za organizam. Na potpuno prirodan način pomaže izlučivanju štetnih tvari, regulira kiselo-baznu ravnotežu, a ujedno i obogaćuje vaš organizam neophodnim mineralima te hidrira vaš organizam.

Posegnite svakodnevno za bočicom prirodne mineralne vode Kalnička i osigurajte organizmu svježinu i zdravlje. Prirodna mineralna voda Kalnička idealno je rješenje za osvježenje organizma tijekom cijelog dana.

Kalnička – voda koja drži priču!

Cedevita d.o.o.

Cedevita d.o.o. poduzeće je koje objedinjuje razvoj, proizvodnju i prodaju instant napitaka, čajeva, vode i konditorskih proizvoda namijenjenih zdravoj prehrani. Cedevita d.o.o. svoje je proizvode razvijala unutar sustava Plive, a kupnjom od Atlantica u srpnju 2001. postala je dijelom Atlantic Grupe. Cedevita d.o.o ima vodeći položaj u svom segmentu na domaćem tržištu i tržištu regije s većinskim udjelom vodeće robne marke Cedevita instant vitaminskih napitaka na tržištu Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz to Cedevita d.o.o. ima i značajan udio i jak položaj na domaćem tržištu s konzumnim te dobro poznatim medicinskim čajevima i komprimiranim bombonima. Takav tržišni položaj...

Ostali proizvodi