Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kalnička – gazirana prirodna mineralna voda

Kalnička – gazirana prirodna mineralna voda

Kalnička je gazirana prirodna mineralna voda koja najbolje gasi žeđ, zdravo pjenušavo osvježenje iz prirodnih kalničkih izvora. To je osvježavajuće piće koje za vrućeg vremena i pri fizičkim aktivnostima nadomješta izgubljene minerale, posebice kalcij i magnezij. Natrij se u Kali i Kalničkoj nalazi u obliku natrijeva-hidrogenkarbonata koji ne povisuje krvni tlak, a može biti koristan u prevenciji bolesti krvožilnog sustava.
Svakodnevno pijenje vode ima brojne pozitivne učinke za organizam. Na potpuno prirodan način pomaže izlučivanju štetnih tvari, regulira kiselo-baznu ravnotežu, a ujedno i obogaćuje organizam nužnim mineralima te ga hidrira.
Kalnička – voda koja drži priču!

Atlantic Cedevita d.o.o.

Cedevita d.o.o. je tvrtka koja objedinjuje razvoj, proizvodnju i prodaju instantnih napitaka, čajeva, vode i konditorskih proizvoda namijenjenih zdravoj prehrani. Svoje je proizvode razvijala unutar sustava Plive, a 2001. godine postala je dijelom Atlantic Grupe. Ima vodeći položaj na domaćem tržištu i tržištu regije s većinskim udjelom vodeće robne marke Cedevita instantnih vitaminskih napitaka. Uz to, ima i znatan udio i jak položaj na domaćem tržištu s konzumnim te dobro poznatim medicinskim čajevima i komprimiranim bombonima. Takav tržišni položaj ti proizvodi zahvaljuju visokoj kvaliteti koja je rezultat dugoročne orijentacije istraživanju i razvoju te proizvodnji hrane i napitaka s dodanom vrijednošću...

Ostali proizvodi