Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kala – prirodna izvorska voda

Kala – prirodna izvorska voda

Kala – prirodna izvorska voda dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogate šumama, zaštićene od svih vanjskih utjecaja i onečišćenja. Daje najbolje što je kalnička priroda stvorila: jedinstven okus osvježenja i zdravlja.
Iz svakodnevnih jelovnika sve više nestaju namirnice bogate kalcijem i magnezijem. Stoga je potrebnu količinu vrlo teško zadovoljiti uobičajenom prehranom. Upravo zato Svjetska zdravstvena organizacija sve više naglašava važnost i ulogu tih minerala upravo u vodama. Kala je bogata kalcijem i magnezijem, što joj daje okus svježine i zdravlja.
Prirodna izvorska voda Kala idealno je rješenje za osvježenje organizma tijekom cijelog dana.
Kala – voda koja drži priču!

Atlantic Cedevita d.o.o.

Cedevita d.o.o. je tvrtka koja objedinjuje razvoj, proizvodnju i prodaju instantnih napitaka, čajeva, vode i konditorskih proizvoda namijenjenih zdravoj prehrani. Svoje je proizvode razvijala unutar sustava Plive, a 2001. godine postala je dijelom Atlantic Grupe. Ima vodeći položaj na domaćem tržištu i tržištu regije s većinskim udjelom vodeće robne marke Cedevita instantnih vitaminskih napitaka. Uz to, ima i znatan udio i jak položaj na domaćem tržištu s konzumnim te dobro poznatim medicinskim čajevima i komprimiranim bombonima. Takav tržišni položaj ti proizvodi zahvaljuju visokoj kvaliteti koja je rezultat dugoročne orijentacije istraživanju i razvoju te proizvodnji hrane i napitaka s dodanom vrijednošću...

Ostali proizvodi