Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Kala – prirodna izvorska voda

Kala – prirodna izvorska voda

Svi znamo kako je čovjek „vodeno biće“. Također nam je poznato kako bez vode nema života, a u današnjim uvjetima brzog i stresnog načina života na nju jednostavno zaboravljamo. Zaboravljamo koliko je nužna za održanje zdravlja, normalno funkcioniranje svih organa i naš životni potencijal.
S iznimnim zadovoljstvom predstavljamo vam novu robnu marku asortimana voda – prirodnu izvorsku vodu Kala. Prirodnost i kvaliteta glavne su odlike naše nove robne marke te će zasigurno pronaći put do brojnih zaljubljenika u čiste izvorske vode.
Kala – prirodna izvorska voda dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogate šumama, zaštićene od svih vanjskih utjecaja i onečišćenja. Kala daje najbolje što je kalnička priroda stvorila: jedinstven okus osvježenja i zdravlja.

Dobrobiti prirodne izvorske vode Kala:
Stres, fizička aktivnost te poroci poput cigareta i alkohola samo su neki od čimbenika koji uvelike pridonose manjku važnih minerala, poput kalcija i magnezija, a iz svakodnevnih jelovnika sve više nestaju namirnice koje su bogate tim mineralima. Stoga je potrebnu količinu vrlo teško zadovoljiti uobičajenom prehranom. Upravo je to razlog da Svjetska zdravstvena organizacija sve više naglašava važnost i ulogu kalcija i magnezija upravo u vodama. Kala je bogata kalcijem i magnezijem što joj daje okus svježine i zdravlja.
Prirodna izvorska voda Kala idealno je rješenje za osvježenje organizma tijekom cijelog dana.

Kala – voda koja drži priču!

Cedevita d.o.o.

Cedevita d.o.o. poduzeće je koje objedinjuje razvoj, proizvodnju i prodaju instant napitaka, čajeva, vode i konditorskih proizvoda namijenjenih zdravoj prehrani. Cedevita d.o.o. svoje je proizvode razvijala unutar sustava Plive, a kupnjom od Atlantica u srpnju 2001. postala je dijelom Atlantic Grupe. Cedevita d.o.o ima vodeći položaj u svom segmentu na domaćem tržištu i tržištu regije s većinskim udjelom vodeće robne marke Cedevita instant vitaminskih napitaka na tržištu Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz to Cedevita d.o.o. ima i značajan udio i jak položaj na domaćem tržištu s konzumnim te dobro poznatim medicinskim čajevima i komprimiranim bombonima. Takav tržišni položaj...

Ostali proizvodi