Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Cedevita d.o.o.

Cedevita d.o.o.
Planinska bb
10000 Zagreb
01/2413-600
01/2413-506
cedevita@cedevita.hr

Cedevita d.o.o. poduzeće je koje objedinjuje razvoj, proizvodnju i prodaju instant napitaka, čajeva, vode i konditorskih proizvoda namijenjenih zdravoj prehrani. Cedevita d.o.o. svoje je proizvode razvijala unutar sustava Plive, a kupnjom od Atlantica u srpnju 2001. postala je dijelom Atlantic Grupe. Cedevita d.o.o ima vodeći položaj u svom segmentu na domaćem tržištu i tržištu regije s većinskim udjelom vodeće robne marke Cedevita instant vitaminskih napitaka na tržištu Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz to Cedevita d.o.o. ima i značajan udio i jak položaj na domaćem tržištu s konzumnim te dobro poznatim medicinskim čajevima i komprimiranim bombonima.
Takav tržišni položaj proizvodi Cedevite d.o.o. zahvaljuju visokoj kvaliteti koja je rezultat dugoročne orijentacije istraživanju i razvoju te proizvodnji hrane i napitaka s dodanom vrijednošću namijenjenima zdravoj prehrani.
Od 2010. godine dijelom Atlantic Grupe d.d. postala je, kupnjom, i punionica u Apatovcu, jedna od najsuvremenijih punionica mineralne i izvorske vode na ovim prostorima. Izgrađena je na 10 000 m2 po najstrožim ekološkim standardima i skladno uklopljena u krajolik, a opremljena je potpuno automatiziranim linijama za punjenje u staklenu i PET ambalažu kapaciteta 165 milijuna litara godišnje. Izvor Apatovec ima tradiciju dužu od 150 godina. Apatovečka kiselica prvi put je analizirana 1842., a za svoju kvalitetu vrela su dobila i brojna priznanja. U punionici se izvorskom vodom puni i CedevitaGO!

Naši znakovi...