Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Frooty voćni nektar (naranča, jabuka, jabuka-šumsko voće)

Frooty voćni nektar (naranča, jabuka, jabuka-šumsko voće)

Linija proizvoda Frooty voćni nektari (naranča, jabuka, jabuka-šumsko voće) su vlastita robna marka. Za ovu vrstu proizvoda koristimo voćne koncentrate iz EU. Udio voća je najmanje 50%. Ne sadrže umjetna sladila. Proizvodnja se odvija na liniji nektara uz kontrolu parametara ( suha tvar, pH, temperatura pasterizacije) u laboratoriju. Pakiranje je u višesložnoj ambalaži od 2L .
Super nektar naranča je nektar od koncentriranog soka naranče sa šećerom bez umjetnih sladila. Pasteriziran . Sadrži 50% voća .
Super nektar jabuka je nektar od koncentriranog soka jabuke sa šećerom bez umjetnih sladila. Pasteriziran . Sadrži 50% voća .
Super nektar jabuka – šumsko voće je nektar od koncentriranih sokova jabuke, kupine, jagode i maline, sa šećerom bez umjetnih sladila. Pasteriziran . Sadrži 50% voća .

Unifruit d.o.o.

Tvrtka UNIFRUIT osnovana je 2014. godine. Djelatnosti kojima se tvrtka bavi su proizvodnja bezalkoholnih pića i stolne vode. U samoj proizvodnji zaposleno je četrdesetak djelatnika od kojih su tri prehrambena tehnologa koji vode proizvodnju i dva tehnologa u Odjelu kvalitete . U sklopu tvrtke posjedujemo kemijski i mikrobiološki laboratorij. Osnovni tehnološki parametri kvalitete kontroliraju se u vlastitom laboratoriju, kao i mikrobiološka ispravnost svih proizvoda i sirovina. Zdravstvena ispravnost gotovih proizvoda periodički se obavlja i u ovlaštenim laboratorijima. Vođeni principima proizvodnje sigurne i zdravstveno ispravne hrane, te kako bismo našim kupcima punudili visoko kvalitetne proizvode, implementirali smo IFS sustav u svim...

Ostali proizvodi