Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Bakino blago domaći sirupi (malina, bazga, višnja)

Bakino blago domaći sirupi (malina, bazga, višnja)

Linija proizvoda Bakino blago domaći sirupi (malina, bazga, višnja) su naša premium robna marka. Proizvodnja se odvija na liniji sirupa uz kontrolu parametara ( suha tvar, pH, temperatura pasterizacije) u laboratoriju. Proizvodi se pakiraju u staklene boce od 1L.
Malina domaći sirup je sirup za pripremu pića sa sokom od maline od koncentriranog soka, sa šećerom i sladilima. Pasteriziran . Sadrži sok od maline od koncentriranog soka 10% .
Višnja domaći sirup je sirup za pripremu pića sa sokom od višnje od koncentriranog soka, sa šećerom i sladilima. Pasteriziran . Sadrži sok od višnje od koncentriranog soka 10% .
Bazga domaći sirup je sirup za pripremu pića s okusom bazge i sokom od jabuke od koncentriranog soka, sa šećerom i sladilima. Pasteriziran. Sadrži ekstrakt bazge 10% i sok od jabuke od koncentriranog soka 4% .

Unifruit d.o.o.

Tvrtka UNIFRUIT osnovana je 2014. godine. Djelatnosti kojima se tvrtka bavi su proizvodnja bezalkoholnih pića i stolne vode. U samoj proizvodnji zaposleno je četrdesetak djelatnika od kojih su tri prehrambena tehnologa koji vode proizvodnju i dva tehnologa u Odjelu kvalitete . U sklopu tvrtke posjedujemo kemijski i mikrobiološki laboratorij. Osnovni tehnološki parametri kvalitete kontroliraju se u vlastitom laboratoriju, kao i mikrobiološka ispravnost svih proizvoda i sirovina. Zdravstvena ispravnost gotovih proizvoda periodički se obavlja i u ovlaštenim laboratorijima. Vođeni principima proizvodnje sigurne i zdravstveno ispravne hrane, te kako bismo našim kupcima punudili visoko kvalitetne proizvode, implementirali smo IFS sustav u svim...

Ostali proizvodi