Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Drvolit

Drvolit

Ploča Drvolit od mineralizirane drvene vune cementnim je vezivom i dodacima povezana u kompaktnu cjelinu, a koristi se za toplinsku izolaciju vanjskih i unutarnjih zidova, deka, nadvoja stupova i sprečavanje toplinskih mostova. Zbog porozne strukture i reljefne površine izvrstan je izolator u sustavima zaštite od buke te za zaštitu od požara. Proizvodi se u standardnim dimenzijama 2000 x 500 mm i debljinama 25 mm, 35 mm i 50 mm.
Ploča Drvopor je dvoslojna ili troslojna laka građevinska ploča s jezgrom od polistirena jednostrano ili obostrano presvučena slojem drvolita. Koristi se za toplinsku izolaciju vanjskih i unutarnjih zidova, nadvoja i stupova u graditeljstvu. Proizvodi se u standardnim dimenzijama 2000 x 500 mm i debljinama 25 mm, 35 mm, 50 mm, 75 mm, 100 mm i 125 mm.
Ploča Drvoterm A2 je troslojna laka građevinska ploča s jezgrom od okomito postavljenih vlakana kamene vune koja je obostrano presvučena slojem drvolita. Koristi se za toplinsku i zvučnu izolaciju u graditeljstvu. Proizvodi se u standardnim dimenzijama 2000 x 500 mm i debljinama 50 mm, 75 mm, 100 mm i 125 mm.

Fragmat H d.o.o.

Fragmat H d.o.o. vodeća je i najveća tvrtka u Hrvatskoj na području tehnologije i proizvodnje toplinsko-izolacijskih proizvoda od polistirena te lakih građevinskih ploča. Tvrtka je od 2012. godine u vlasništvu grupacije Fragmat TIM iz Laškog. U Hrvatskoj posluje na dvjema lokacijama, u Svetom Križu Začretju gdje je i sjedište tvrtke te u Konjskom nedaleko od Klisa gdje se nalazi poslovna jedinica. Osnovna je djelatnost tvrtke proizvodnja ploča drvolit i kombi ploča te toplinsko-izolacijskih ploča i ambalaže od EPS-a. Osim proizvodnje toplinsko-izolacijskih materijala, tvrtka je ovlašteni zastupnik grupacije Fragmat u distribuciji hidroizolacijskih materijala na bazi bitumena, toplinskih ploča od ekstrudiranog polistirena...

Ostali proizvodi