Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Chocolate Cocktail – aromatizirani emulzijski liker od jaja i kakaa

Chocolate Cocktail – aromatizirani emulzijski liker od jaja i kakaa

Chocolate Cocktail originalni i jedinstveni proizvod u Hrvatskoj sa tradicijom koja datira još iz 1925 godine. Gusti liker, aromatičnog mirisa, ugodnog poznatog okusa, nenadmašne arome pripremljen od punovrijednih namirnica (svježih žumanjaka, svježeg mlijeka, šećera i kakaa).

Zbog svoje kaloričnosti preporučuje se i za jačanje organizma, naravno u ograničenim količinama. Osim toga, može se konzumirati u kombinaciji sa pojedinim gaziranim bezalkoholnim pićima. Preporučujemo ga probati sa Colom, a izvrsno prija i uz crnu kavu.

Chocolate Cocktail koristi se i u slastičarstvu za preljeve i dodatke kremama i kolačima, a pojavljuje se i kao sastojak maštovitih koktela.
Nekoliko puta je nagrađivan na Sajmu hrane i pića u Splitu i na međunarodnom sajmu vina u Ljubljani što dokazuje njegovu kvalitetu na koju se obraća posebna pažnja.

Chocolate cocktail sadrže 18 volumnih postotaka alkohola. Puni se u ambalažu od 1 l i 0,7 l.

Darna d.o.o.

Tvornica likera Darna d.o.o. u Rovinju ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji likera. Od nekoliko destilerija i tvornica žestokih pića koje su za vrijeme Austro-ugarske i Italije djelovale u Rovinju još je samo ona aktivna. Osnivač tvornice i prvi vlasnik Giorgio Benussi, započeo je s radom 1925. godine, mada postoje pretpostavke da se to dogodilo i puno ranije. Od 1948. godine proizvodnja likera posluje u sastavu Opće poljoprivredne zadruge (poslije drugog svjetskog rata tvornica je nacionalizirana), a potom Jadran-turista. Od 1996. godine tvornica posluje pod nazivom Darna d.o.o., ali u suradnji s Jadran-turistom, 1998. godine raskida se suradnja te Darna d.o.o....

Ostali proizvodi