Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Chocolate Cocktail – aromatizirani emulzijski liker od jaja i kakaa

Chocolate Cocktail – aromatizirani emulzijski liker od jaja i kakaa

Chocolate Cocktail originalan i jedinstven proizvod u Hrvatskoj s tradicijom koja započinje davne 1925. godine. Gusti liker, aromatičnog mirisa, ugodnog poznatog okusa, nenadmašne arome, pripremljen od svježih žumanjaka, svježeg mlijeka, šećera i kakaa.
Zbog svoje se kaloričnosti preporučuje i za jačanje organizma, naravno, u ograničenim količinama. Osim toga, može se konzumirati u kombinaciji s gaziranim bezalkoholnim pićima, a izvrsno prija i uz crnu kavu.
Koristi se i u slastičarstvu za preljeve i dodatke kremama i kolačima te u maštovitim koktelima.
Sadrži 18 volumnih postotaka alkohola. Puni se u ambalažu od 1 l i 0,7 l.

Darna d.o.o.

Tvornica likera Darna d.o.o. iz Rovinja već se više od 90 godina bavi proizvodnjom likera i jakih alkoholnih pića. Proizvodi biljne likere (Amaro i Pelinkovac), emulzijske likere (Ovo Brandy i Chocolate Cocktail), aromatizirane slatke likere (Kruškovac i Mentu) te jaka alkoholna pića (Punch rum i Domaći rum). Za njihovo spravljanje koriste se svježi i sasvim prirodni sastojci, a radi očuvanja tradicije, zanatskim je načinom proizvodnje sačuvana stara tehnologija proizvodnje. Gorki likeri sadrže prirodne arome i prirodne boje, dobivene karamelizacijom šećera u specijalnim bakrenim kotlićima. Poseban se naglasak stavlja na kvalitetu proizvoda, što dokazuju brojne nagrade i priznanja, a proizvodi su...

Ostali proizvodi