Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Aurelia – kukuruzni koncentrat

Aurelia – kukuruzni koncentrat

Aurelia, kukuruzni koncentrat za primjenu u pekarskoj, slastičarskoj i konditorskoj industriji, inovativan je proizvod koji omogućuje da se stoljetna tradicija pečenja kukuruznoga kruha u Hrvatskoj nastavi u suvremenim industrijskim uvjetima te je stvorio mogućnost znatno šire primjene kukuruza u humanoj prehrani.Proizvod je razvijen u suradnji Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu i tvrtke Naše klasje d.o.o. Cijeli se razvoj odvijao u sklopu dvaju programa Ministarstva znanosti. Proizvod je u cijelosti proizveden od domaćih sorti nastalih dugogodišnjim strpljivim radom selekcionera u Slavoniji gdje se kukuruz uzgaja već stoljećima.
Inovativnost proizvoda brzo je prepoznata na tržištu. Danas se ovaj proizvod upotrebljava u desetak zemalja od Grčke do Njemačke. Standardi koji se primjenjuju u proizvodnji su ISO 9001:2000 i HACCP, a proizvod je nositelj certifikata Halal i Košer te dokazano ne sadrži GMO.

Naše Klasje d.o.o.

Tvrtka Naše Klasje postoji od 2001. godine a nastala je kao greenfield investicija u proizvodnji prehrambenih proizvoda radi kreiranja, razvoja i prodaje inovativnih proizvoda. Danas posjeduje dvije tvornice u kojima proizvodi dvije grupe proizvoda – svježu tjesteninu Aurelia Tortelloni i sirovine za pekarstvo. Proizvodi tvrtke mogu se naći u 10 zemalja od Grčke do Njemačke. Na domaćem tržištu, tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova zauzima vodeće mjesto u prodaji svježe tjestenine. Inovativnost je ključna odlika tvrtke. Bilo da je riječ o tehnološkim inovacijama, tržišnim inovacijama, inovacijama tehničke prirode, uvijek je preduvjet znanje. Blisko surađuje na projektima razvoja s...

Ostali proizvodi