Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Aurelia – svježa punjena tjestenina: Tortelloni i Ravioli

Aurelia – svježa punjena tjestenina: Tortelloni i Ravioli

Tortelloni – dalmatinski pršut
Tortelloni – četiri vrste sira
Tortelloni – blitva i svježi sir
Aurelia tortelloni vrhunski su hrvatski proizvod, ponajprije zbog načina proizvodnje. Tim stručnjaka odlučio je da svi sastojci ovoga proizvoda moraju sami za sebe biti hrana najviše kvalitete. Proizvodi su napravljeni od pšenične krupice, jaja, sira, pršuta, blitve, a ne sadrže aditive i konzervanse.
Trajnost i svježinu proizvodima daje visoka posvećenost čistoći i izbor tehnologije koja minimalno mijenja prirodne osobine sirovina koje se upotrebljavaju.
Strast u pripremi i proizvodnji Aurelia tortellona stvara zadovoljstvo zaposlenicima Našega klasja i kupcima proizvoda.
Ravioli s tartufima
Ravioli s tartufima proizvedeni su u suradnji s tvrtkom Miris Istre čiji su tartufi jedinstvenog okusa i osobito cijenjene kvalitete, a dolaze iz autohtonoga tartufarskog područja u okolici Buzeta.
Tartufi su glavni sastojak stotina recepata, ali pravi okus tartufa najbolje se osjeti u jednostavnoj kombinaciji s tjesteninom. U raviolima s tartufima Aurelia dominantni karakter tartufa sljubljuje se u nove neodoljive gastronomske okuse koji odišu mirisima jedinstvene Istre.
Ravioli s ovčjim sirom
Ravioli s ovčjim sirom stvoreni su u suradnji sa Siranom Gligora s otoka Paga, s istoimenim sirom koji se proizvodi isključivo od ovčjeg mlijeka. Sir Gligorin osebujnog je i profinjeno pikantnog okusa koji se topi u ustima. Sirevi Sirane Gligora dobili su pregršt nagrada diljem svijeta kao najbolji svjetski sirevi, a u raviolima s ovčjim sirom sljubljeni su u posve posebnu kombinaciju tjestenina Aurelia.

Naše Klasje d.o.o.

Tvrtka Naše Klasje postoji od 2001. godine a nastala je kao greenfield investicija u proizvodnji prehrambenih proizvoda radi kreiranja, razvoja i prodaje inovativnih proizvoda. Danas posjeduje dvije tvornice u kojima proizvodi dvije skupine proizvoda – svježu tjesteninu Aurelia Tortelloni i sirovine za pekarstvo. Proizvodi tvrtke mogu se naći u deset zemalja, od Grčke do Njemačke. Na domaćem tržištu, tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova zauzima vodeće mjesto u prodaji svježe tjestenine. Inovativnost je ključna odlika tvrtke. Bilo da je riječ o tehnološkim inovacijama, tržišnim inovacijama, inovacijama tehničke prirode, uvijek je preduvjet znanje. Blisko surađuje na projektima razvoja s...

Ostali proizvodi