Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Aurelia – svježa tjestenina: Rezanci, Široki rezanci, Zeleni rezanci, Špageti

Aurelia – svježa tjestenina: Rezanci, Široki rezanci, Zeleni rezanci, Špageti

Zeleni rezanci

Za tjestenine Aurelia koriste se samo vrhunski prirodni sastojci, tako su i zeleni rezanci zeleni po prirodi! Za razliku od ostalih zelenih tjestenina koje se boje špinatom, ova je tjestenina posebna jer sadrži koprivu, što joj daje nesvakidašnji, intrigantan okus. Kopriva pozitivno djeluje i na zdravlje ljudi.

Špageti

Špageti Aurelia će okusom zasigurno zadovoljiti očekivanja ljubitelja tjestenina. Priprema svježih špageta traje samo nekoliko minuta.

Rezanci – Tagliatelle

Visoku kvalitetu i vrhunske sastojke svježih rezanaca Aurelia samo je potrebno oplemeniti finim umakom.

Naše Klasje d.o.o.

Tvrtka Naše Klasje postoji od 2001. godine a nastala je kao greenfield investicija u proizvodnji prehrambenih proizvoda radi kreiranja, razvoja i prodaje inovativnih proizvoda. Danas posjeduje dvije tvornice u kojima proizvodi dvije grupe proizvoda – svježu tjesteninu Aurelia Tortelloni i sirovine za pekarstvo. Proizvodi tvrtke mogu se naći u 10 zemalja od Grčke do Njemačke. Na domaćem tržištu, tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova zauzima vodeće mjesto u prodaji svježe tjestenine. Inovativnost je ključna odlika tvrtke. Bilo da je riječ o tehnološkim inovacijama, tržišnim inovacijama, inovacijama tehničke prirode, uvijek je preduvjet znanje. Blisko surađuje na projektima razvoja s...

Ostali proizvodi