Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Aurelia – svježa tjestenina: Rezanci, Široki rezanci, Zeleni rezanci, Špageti

Aurelia – svježa tjestenina: Rezanci, Široki rezanci, Zeleni rezanci, Špageti

Rezanci, Zeleni rezanci, Špageti
Zeleni rezanci
Za tjestenine Aurelia koriste se samo vrhunski prirodni sastojci, pa su i zeleni rezanci zeleni po prirodi! Za razliku od ostalih zelenih tjestenina koje se boje špinatom, ova je tjestenina posebna jer sadrži koprivu, što joj daje nesvakidašnji okus. Kopriva pozitivno djeluje i na zdravlje ljudi.
Špageti
Špageti Aurelia okusom će zasigurno zadovoljiti očekivanja ljubitelja tjestenina. Priprema svježih špageta traje samo nekoliko minuta.
Rezanci – Tagliatelle
Visoku kvalitetu i vrhunske sastojke svježih rezanaca Aurelia samo je potrebno oplemeniti finim umakom.

Naše Klasje d.o.o.

Tvrtka Naše Klasje postoji od 2001. godine a nastala je kao greenfield investicija u proizvodnji prehrambenih proizvoda radi kreiranja, razvoja i prodaje inovativnih proizvoda. Danas posjeduje dvije tvornice u kojima proizvodi dvije skupine proizvoda – svježu tjesteninu Aurelia Tortelloni i sirovine za pekarstvo. Proizvodi tvrtke mogu se naći u deset zemalja, od Grčke do Njemačke. Na domaćem tržištu, tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova zauzima vodeće mjesto u prodaji svježe tjestenine. Inovativnost je ključna odlika tvrtke. Bilo da je riječ o tehnološkim inovacijama, tržišnim inovacijama, inovacijama tehničke prirode, uvijek je preduvjet znanje. Blisko surađuje na projektima razvoja s...

Ostali proizvodi