Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Neva d.o.o.

Neva d.o.o.
Obrtnička 37, Rakitje
10437 Bestovje
neva@magdis.hr

Neva d.o.o. je najstariji i vodeći hrvatski proizvođač kozmetičkih i higijenskih proizvoda, od 2018. članica Magdis Grupe, renomiranog proizvođača kozmetičke linije Biobaza te ljekarničkih i medicinskih sirovina i proizvoda. Neva u svojem portfoliju od 1947. godine proizvodi vrhunske vodeće robne marke na hrvatskom tržištu, kao što su zubne paste Plidenta, balzami za usnice Rosal Lip Balm, kozmetika Rosal i Melem. Poširenjem proizvodnih kapaciteta i brand portfelja s Nevom Magdis Grupa je postala najveći proizvođač kozmetike na hrvatskom i značajan igrač na regionalnom tržištu kozmetičkih proizvoda.
Neva baštini visoke standarde kontrole kvalitete i razvoja proizvoda iz velikih farmaceutskih sustava, a dopunjena je vizionarstvom inovatora poput tvorca Melema – Ninka Nikšića. Svi su Nevini proizvodi razvijeni isključivo u vlastitim laboratorijima u Zagrebu i rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti hrvatskih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti, tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja, kao i vrhunske kontrole kvalitete i tehnologije proizvodnje kozmetičkih proizvoda. Neva je prva u Hrvatskoj uvela integralni sustav kvalitete i upravljanja okolišem ISO 9001/2000 / ISO 14001.
Sličan put slijedi i Magdis i njena linija proizvoda Biobaza koju je 1993. godine ustanovio mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji, a uspješno razvio Marko Gross, Predsjednik Uprave kompanije Magdis.
Nevini su brandovi osvojili mnoge domaće i međunarodne nagrade za kvalitetu i inovativnost, kao što su Superbrands (Plidenta i Melem), QUDAL (Plidenta), Cropak (Plidenta), BBC Design Award (Rosal), Inpex (Melem i Rosal) i IdejaX (Plidenta i Pitroid). Melem je jedan od prvih nositelja prava uporabe znaka Izvorno hrvatsko.

Naši znakovi...