Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Visoka poslovna škola PAR

Visoka poslovna škola PAR
Trg Riječke rezolucije 4
51000 Rijeka
051/327-037, 051/327-322
051/327-305
info@par.hr

Poslovna akademija Rijeka je osnovana 2007. godine s idejom razvoja vrhunskih edukacijskih programa i poslovnog savjetovanja koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, realnoj procjeni potreba gospodarstva te kontinuiranom praćenju stručnih znanstvenih inovacija i trendova. PAR je akronim za Poslovnu Akademiju Rijeka, riječkog pionira u pružanju modernih programa cjeloživotnog učenja i privatnog obrazovanja. PAR je krenuo s radom u gradu Rijeci kao jedan od partnera njemačke visoke poslovne škole BA Nordhessen Gmbh, pružajući tako budućim studentima mogućnost upisa na prvi međunarodni stručni studij na ovom području.
Visoka poslovna škola PAR osnovana je 2011. godine, a od 2012. godine provodi preddiplomski stručni studij Poslovno upravljanje s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova te kao odgovor na potrebu budućih studenata koji žele drugačije obrazovanje. 2014. godine VPŠ PAR dobiva Erasmus povelju te započinje intenzivan rad na jačanju međunarodne pozicije visokoobrazovne institucije. Od 2020. godine provodi i specijalistički diplomski stručni studij Poslovno upravljanje s tri ponuđena smjera: Upravljanje malim i srednjim poduzećima, Upravljanje financijama te Upravljanje u sportu. Kao nastavak razcoja visokog obrazovanja, Visoka poslovna škola PAR 2021. dobila je dopusnicu za novi studijski program pod nazivom Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu.
Do danas, Visoka poslovna škola PAR djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine.
Studij Visoke poslovne škole PAR je zaključno s 2020. godinom upisalo sveukupno 381 studenata. Zaključno s krajem 2019. godine studij je završilo te time steklo stručnu spremu prvostupnika/ prvostupnice ekonomije (bacc.oec.) sveukupno 151 student.
Dugogodišnjim predanim radom te izrazitom upornošću, Visoka poslovna škola PAR danas je članica PAR obrazovne grupacije koju sačinjava tvrtka P.A.R. d.o.o. – poduzeće za poslovno savjetovanje i edukaciju, Centar za inovacije i poduzetništvo d.o.o. – poduzetnička potporna institucija, Poduzetničko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih te Institut za razvoj cjeloživotnog učenja PAR – organizacija civilnog društva.

Naši znakovi...