Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Top Camping d.o.o.

Top Camping d.o.o.
Pionirska 1
52440 Poreč
052/433-469
052/433-469
info@topcamping.hr

TOP CAMPING HRVATSKA – KAMP KLUB konkurentnosti
TOP CAMPING – Kvaliteta i iskustvo više od 14 godina
Top Camping Club – Club kamping konkurentnosti je sinteza od najkvalitetnijih hrvatskih kampova i onih koji žele biti poput njih. Iniciran je  za zajedničko planiranje i provođenje aktivnosti na tržištima kako bi se postigla maksimalna konkurentnost kroz duže vremensko razdoblje,.TOP CAMPING želi ostvariti sinergiju i bolju prepoznatljivost, visoku konkurentnost na tržištu i zadnje ali ne i najmanje važno, najviše kvalitete kamping usluge svojim gostima.
Kroz godine, TOP KAMPOVI su prihvatili promjene u svijetu kampiranja kako bi kamping odmor  učinili još ugodnijim,  s više atrakcije. Danas, oni predstavljaju idealan izbor za aktivan ili opuštajući odmor,  za uživanje u wellness Spa centru. 14 godina iskustva i nazočnosti u medijima je donio brojne nagrade, od koje  dolaze od strane kamp korisnika te njihove povezanosti s FICC – Internacionalne Federacije Kamp i Karavaning, sa sjedištem u Bruxellesu.
Top Camping Club je prvi Mediji u Hrvatskoj koji je predstavio najbolje kampove, uzimajući u obzir sve elemente kakvoće procijenjene od strane potrošača.
 NOVO JAMSTVO vrhunske kvalitete !!
Za testiranje kampove ovaj medij daje obečanje za kvalitetu najboljih kampova. Svaki kampist može birati naš broj telefona 00385 52 433 469 i ukazati na moguće netočnosti ispitane i obećane kvalitete ili promjene usluge obećane u ovoj brošuri. Uprava Top kamping Hrvatske jamči da će usluga biti osigurana u skladu s uvjetima obećanim u ovoj brošuri.
Mi smo napravili izbor TOP  kvalitetnih proizvoda kao što su:
 GLAMPING KVALITETA
Samo je  4 kampa nagrađeni ovom oznakom. Ovaj predikat  prestavlja jako velikodušan ambijent i najbolju atmosferu koja prožima kamp. Vrlo ekskluzivno i individualno prilagođen sadržaj, vrlo osjetljivo i ljubazno osoblje, stopa tužbe 0% i vrlo vjernu klijentelu (preko 60% stalnih klijenata). To uključuje sve kategorije kvalitete:
EKSKLUZIVNO KVALITETA
Što se tiče sadržaja koje nudi EKSKLUZIVNO u kampovima su iste kao one koje nude SUPERIOR u kampovima. Jedina razlika je u tome što oni imaju veće prostore i još brojnije opreme.
VRHUNSKE KVALITETE
Nudi vrhunsku i najluksuzniju udobnost (bazeni, parcele, sanitarni čvor)
 COMFORT KVALITETA
Nudi dobru udobnost i usluge s visokim sadržajem čistoće, postrojenja i opskrbe
F.I.C.C. – INTERNACIONALNE FEDERACIJE Kamp et Caravaning Bruxelles 2010. godine
Što nam nudi kako bi se osigurala kvaliteta i bezbrižan boravak u top kampova?

 • Odlični standardi u sanitarnim čvorovima s visokim ili vrlo visokim sadržajem (čistoća, opskrba, topla voda, usluga), kao dostupnost za individualne potrebe (obitelji s malom djecom).
 • Speciaijalne pogodnosti za osobe s invaliditetom.
 • Kvaliteta usluge i gastro ponude  u restoranima
 • Trgovine, butici i kiosk sa velikom ponudom različitih roba i usluga
 • Dostupnost vode i struje – priključak za karavane
 • Posebne usluge za vlasnike kućnih ljubimaca u dijelovima vodećih kampova
 • Mogućnost sportskih aktivnosti, izleta i škola za sve uzraste
 • Posebna pažnja kako bi osigurali mir i tišinu, TV i radio je dopušteno sve dok oni ne ometaju mir i odmor.
 • Prijateljsko osoblje koje govori nekoliko stranih jezika.
 • Medicinsku njegu i pomoć u neposrednoj blizini ili u kampu.
 • opća sigurnost tehničke opreme u kampu
 • Našmoto je “stalni kontakt” sam sa sobom u kampu, s novim ponudama, idejama i kamping rekvizitima. Posebno obučeno osoblje koje je na raspolaganju svim gostima 24 sata.

Naši znakovi...