Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Usluga promocije i savjetovanja u marketingu u području turizma

Usluga promocije i savjetovanja u marketingu u području turizma

U cilju što kvalitetnijeg komuniciranja  s tržištem TOP CAMPING d.o.o ima tri glavna kanala promicanja svojih kampova i to : putem brošure TOP CAMPING CROATIA i svoje internet stranice www.topcamping.hr, udruženim sajamskim aktivnostima samostalno i kroz Hrvatsku turističku zajednicu ( 12 sajmova)  i direktnim nastupima na 30 najpoznatijih kamping sajmova Europe , zatim  kooperativnim marketingom odnosno oglasima i distribucijom kamping informacija ciljano na kampiste potrošače i korisnike usluga.
Top Camping d.o.o. održava  odnose za javnost svojim partnerima najboljim hrvatskim kampovima  što podrazumijeva redovno prisustvo u domaćim i stranim novinama, informacije o novinama, novim poslovnim idejama i sl.
U svojem  promotivnom djelovanju posebno mjesto ima savjetovanje i radionice fokusirane na  konkurentnost i kvaliteta proizvoda koje su osnovni i najvažniji element  naše poslovne ideje.

Top Camping d.o.o.

TOP CAMPING HRVATSKA - KAMP KLUB konkurentnosti TOP CAMPING - Kvaliteta i iskustvo više od 14 godina Top Camping Club – Club kamping konkurentnosti je sinteza od najkvalitetnijih hrvatskih kampova i onih koji žele biti poput njih. Iniciran je  za zajedničko planiranje i provođenje aktivnosti na tržištima kako bi se postigla maksimalna konkurentnost kroz duže vremensko razdoblje,.TOP CAMPING želi ostvariti sinergiju i bolju prepoznatljivost, visoku konkurentnost na tržištu i zadnje ali ne i najmanje važno, najviše kvalitete kamping usluge svojim gostima. Kroz godine, TOP KAMPOVI su prihvatili promjene u svijetu kampiranja kako bi kamping odmor  učinili još ugodnijim,  s više...