Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Tehnika d.d.

Tehnika d.d.
Ulica grada Vukovara 274
10000 Zagreb
01/6301-111
01/6157-696
tehnika@tehnika.hr

TEHNIKA d.d. osnovana je 1947.g. i vrlo brzo postala i ostala jedna od vodećih hrvatskih  građevinskih tvrtki za izgradnju objekata prvenstveno visokogradnje i prateće niskogradnje, prepoznatljiva kako na domaćem, tako i na svjetskom tržištu.
Tijekom više od 70 godina poslovanja tvrtka je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima, te izrasla u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti i  bogate tradicije.
Kroz 70 godina postojanja izgradili smo veliki broj važnih infrastrukturnih objekata, kao npr.  Zagrebački Velesajam, Koncertna dvorana ‘Vatroslav Lisinski’, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Američka ambasada, Centralni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda grada Zagreba, Novi istraživački institut Pliva, Industijska zona ‘Danica’ za Podravku, Tvornica duhana Rovinj u Kanfanaru, Muzej suvremene umjetnost,  Sky office, Stambeno naselje Centar Zvonimir u Zagrebu, kao i niz objekata i industrijskih postrojenja u inozemstvu, najviše u Rusiji i Alžiru.
U TEHNIKA d.d. zaposleno je preko 700 zaposlenika čije stručno znanje,  iskustvo,  kompetencije  i kreativni iskoraci, te  poslovna etičnost i usredotočenost na dugoročno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa  omogućavaju da se investitorima i  klijentima može ponuditi i kvaltetno izvršiti cjelokupna usluga od projektiranja do potpune realizacije objekta.
Usmjerenost na kupca i investitora te njihovo zadovoljstvo našim građevinama, proizvodima i uslugama, temeljna je postavka poslovanja našeg Društva, što između ostalog osigurava i sustav upravljanja kvalitetom u izvođenju građevinskih radova, projektiranja i proizvodnji građevinskih proizvoda i svim procesima u društvu zasnovan na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008.
Briga o okolišu,  energetska učinkovitost i prevencija onečišćenja također su naša temeljna opredjeljenja u poslovanju, te su naši poslovni procesi i aktivnosti prilagođeni sustavu upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004.
Mi u TEHNIKA d.d. vodimo se pravilom da se samo na čvrstim temeljima gradi trajna i kvalitetna građevina, te da isti princip vrijedi i u svim poslovnim odnosima.
Uzajamno povjerenje, najviša kvaliteta i dobra suradnja okosnica su svih naših dosadašnjih uspjeha i jamstvo za budućnost,  koje osigurava da nam se, kao i do sada,  investitori vraćaju.

Naši znakovi...