Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Izgradnja stambenih, poslovnih i industrijskih objekata

Izgradnja stambenih, poslovnih i industrijskih objekata

Tehnika d.d. je na hrvatskom i na svjetskom tržištu poznata kao kvalitetan izvođač radova na izgradnji objekata svih vrsta i namjena, prvenstveno visokogradnje,  počevši od izgradnje najzahtjevnijih industrijskih objekata, pa do kapitalnih kulturnih objekata, škola, vrtića, stambenih objekata, te drugih objekata poslovne, trgovačke, javne i druge namjene.

Investitorima i klijentima nudimo cjelokupnu uslugu, od projektiranja do potpune realizacije objekata, pri čemu naša bogata tradicija, te iskustvo, stručne kompetencije i poslovna etičnost naših zaposlenika, kao usredotočenost na dugoročno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa, omogućavaju da se lako prilagođavamo pojedinačnim zahtjevima investitora i klijenata, te u roku i kvalitetno izgradimo objekt na zadovoljstvo investitora i klijenta.

Tehnika d.d.

TEHNIKA d.d. osnovana je 1947.g. i vrlo brzo postala i ostala jedna od vodećih hrvatskih  građevinskih tvrtki za izgradnju objekata prvenstveno visokogradnje i prateće niskogradnje, prepoznatljiva kako na domaćem, tako i na svjetskom tržištu. Tijekom više od 70 godina poslovanja tvrtka je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima, te izrasla u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti i  bogate tradicije. Kroz 70 godina postojanja izgradili smo veliki broj važnih infrastrukturnih objekata, kao npr.  Zagrebački Velesajam, Koncertna dvorana ‘Vatroslav Lisinski’, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Američka ambasada, Centralni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda grada Zagreba,...