Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Tahograf d.o.o.

Tahograf d.o.o.
Dr. Franje Tuđmana 24
10431 Sveta Nedelja
01/3795-700
tahograf@tahograf.hr

Tvrtka Tahograf d.o.o. je izrasla na temeljima dugogodišnje obiteljske tradicije obrtništva. Od samog početka tvrtka neprestano raste prateći intenzivni tehničko tehnološki razvoj na području komercijalnih vozila i u njima primijenjene IT tehnologije, oslanjajući se na moto da njen razvoj nije sam sebi svrha već nove tehnologije je potrebno staviti u službu njenim korisnicima kako bi povećali učinkovitost radnih procesa. Naše je djelovanje vezano uz stvaranje dodane vrijednosti vlasnicima flota bez obzira radilo se o primarnim, sekundarnim ili tercijalnim flotama uz punu orjentiranost prema zadovoljstvu naših klijenata, ne samo na hrvatskom već i na regionalnom tržištu. Bazu čine ljudi s posebnim znanjima i vještinama koje cijene naši klijenti. Utemeljeni smo na principima učeće organizacije i sposobnosti brze adaptacije turbulentnim utjecajima okoline.
Tvrtka Tahograf d.o.o. je dugi niz godina uključena kao stručna organizacija u prilagodbi naših propisa o tahografima i njegovom korištenju međunarodnim konvencijama. Ističemo naš skromni doprinos prilagodbi naših domaćih propisa EU propisima tijekom procesa pristupanja Hrvatske punopravnom članstvu EU.
Praćenje i učestvovanje u daljnjem razvoju EU propisa vezanih za tahografe, tvrtka Tahograf d.o.o. shvaća kao svoju stalnu zadaću u službi pružanja relevantne i kvalitetne usluge korisnicima svojih usluga. Ovu zadaću tvrtka ostvaruje kroz Tahograf forum, stručne organizacije za tahografe Europske komisije, čiji je punopravni član jedan od članova stručnog tima Tahografa d.o.o.

Naši su ciljevi stvaranje dodatne vrijednosti voznom parku – korisniku naših usluga, bilo da se radi o poboljšanju učinkovitosti kroz ugradnju fleet management sustava, koji direktno utječu na smanjenje troškova i povećanje efikasnosti flota i samih vozila, isporuci originalnih rezervnih dijelova prve ugradnje ili kvalitetnim servisnim uslugama u bilo kojem našem vrhunski opremljenoj radionici.
Za neke od poznatih svjetskih proizvođača originalnih dijelova kao što su VDO Automotive, MIX telematics, Wabco, Mann Hummel, Ferodo… djelujemo ne samo kao zastupnici ili distributeri već kao organizatori servisne mreže gdje kroz edukaciju i tehničku podršku, ne samo u Hrvatskoj, vežemo značajan broj servisa koji svojim djelovanjem doprinose sigurnosti cestovnog prometa.
Stoga je ime Tahograf u skladu s našom desetljećima dugom tradicijom postalo sinonim za kvalitetu izvršeneusluge.
Zadovoljiti zahtjeve kupca kroz izvanrednu kvalitetu u najkraćem mogućem vremenu naša je misija.

Naši znakovi...