Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

RIS d.o.o.

RIS d.o.o.
Pilepčić 10
51215 Kastav
051/687-500
051/687-501
info@ris.hr

RIS d.o.o. softverska je tvornica osnovana 1993. godine s misijom razvoja informacijskih sustava za velika i srednja poduzeća, na zadovoljstvo njihovih korisnika.
Informacijski sustavi poduzeća složene su tvorevine, a njihov važan i vrlo često problematičan dio jest aplikativni softver. Za dobro funkcioniranje IS-poduzeća potreban je kvalitetan aplikativni softver. RIS je specijalizirana softverska tvrtka koja za kupca izgrađuje njemu potreban aplikativni softver. Kako bi što bolje ostvario svoju misiju, RIS je usavršio dvije skupine specijalnosti: projektiranje i izgradnju softvera.
Projektiranje prethodi izgradnji softvera. Rezultat je projektiranja model poslovnog IS, ali i model budućega softverskog proizvoda koji treba izgraditi i ugraditi u poslovni sustav. Ovaj je postupak cjelovito propisan primjenom skupa metoda i predstavlja metaproizvod potreban svakom programerskom timu, nazvan metodika MIRIS.
Tvrtka ima tridesetak djelatnika, projektanata i programera koji se kontinuirano usavršavaju. Izradila je stotinjak različitih projekata i aplikativnih softvera na područjima osiguranja, bankarstva, zdravstva, trgovine, knjigovodstva, medija i dr.
Posjeduje ISO 9001:2000 certifikat iz djelatnosti projektiranja, programiranja i održavanja informacijskih sustava i aplikacija.

Naši znakovi...