Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

RIS d.o.o.

RIS d.o.o.
Pilepčić 10
51215 Kastav
051/687-500
051/687-501
info@ris.hr

RIS d.o.o. je softverska tvornica. Osnovan je 1993. godine s misijom Razvoj Informacijskih Sustava za velika i srednja poduzeća na zadovoljstvo njihovih korisnika.
Informacijski sustavi poduzeća su složene tvorevine a njihov važan i vrlo često problematičan dio je aplikativni softver. Za dobro funkcioniranje IS poduzeća potreban je kvalitetan aplikativni softver. RIS je specijalizirana softverska tvrtka koja za kupca izgrađuje njemu potreban aplikativni softver. Kako bi što bolje ostvario svoju misiju, RIS je usavršio dvije grupe specijalnosti i to: projektiranje i izgradnju softvera.
Projektiranje prethodi izgradnji softvera. Rezultat projektiranja je model poslovnog IS, ali i model budućeg softverskog proizvoda, koji treba izgraditi i ugraditi u poslovni sustav. Ovaj postupak je cjelovito propisan primjenom skupa metoda i predstavlja meta proizvod potreban svakom programerskom timu, nazvan metodika MIRIS.
U tvrtci je zaposleno 30-tak djelatnika, projektanata i programera koji se kontinuirano usavršavaju.
Tvrtka je izradila stotinjak različitih projekata i stotinjak aplikativnih softvera na područjima: osiguranja, bankarstva, zdravstva, trgovine, knjigovodstva, medija i dr.
Posjedujemo ISO 9001:2000 certifikat iz djelatnosti projektiranja, programiranja i održavanja informacijskih sustava i aplikacija. Kvalitetu proizvodnje softvera unapređujemo i spoznaje ugrađujemo u metodiku MIRIS.

Naši znakovi...