Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Prestige d.o.o.

Prestige d.o.o.
Labinska 3 a
52100 Pula
052/522-985
052/522-984
info@shake.hr

Tvrtka Prestige d.o.o. iz Pule osnovana je 1990. godine. Bavi se maloprodajom te veleprodajom parfumerijskih i drogerijskih proizvoda te su dobavljači strojeva i repromaterijala za proizvodnju kozmetike. Od 2000. godine intenzivno rade s eteričnim uljima.
U želji da tržištu ponude miris za automobile bez alkohola koji će odgovarati i osobama osjetljivima na industrijske mirise, nastao je proizvod Shake.
Nakon opsežnog testiranja, eksperimentiranja i promišljanja 2003. godine podnesena je prijava patenta za parfem za automobile i druge zatvorene prostore pod nazivom Shake. Shake je ubrzo našao kupce na hrvatskom i inozemnom tržištu. Tvrtka izlaže na svjetskim sajmovima inovacija, gdje je proizvod Shake uvijek nagrađivan. Ujedno su nositelji niza hrvatskih i međunarodnih priznanja, a među njima su Zlatna medalja na međunarodnom salonu izuma u Ženevi 2004., Grand prix Unesca za ekološko promišljanje, Zlatna kuna HGK ŽK Pula za najboljeg inovatora 2004. godine. Darku Špeliću je Svjetska federacija nacionalnih inovatorskih organizacija 2008. godine dodijelila titulu Vitez inovatorstva.

Naši znakovi...