Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

SHAKE osvježivač zraka za automobile i ostale zatvorene prostore

SHAKE osvježivač zraka za automobile i ostale zatvorene prostore

Shake je osvježivač zraka za automobile i ostale zatvorene prostore na bazi eteričnih ulja. Nastao je kao potreba tržišta za proizvodom koji ne sadrži alkohol ni alergene. Proizvod je namijenjen i osobama osjetljivima na industrijske mirise. Prijava patenta predana je pod brojem P20030982A te je u rujnu 2009. godine Državni zavod za intelektualno vlasništvo RH izdao Ispravu o patentu za taj proizvod. Ambalaža je dio njegova potpuno inovativnog načina funkcioniranja. Korištenje proizvoda moguće je personalizirati, mirisi su lagani, nježni i dugotrajni, a postoje bijeli mošus, vanilija, zeleni čaj, marin, zelena jabuka, lavanda, naranča, egzotični miris, limeta, menta i cimet, lahor, čarolija te vanilija i crni ribiz.
Izlaganjem na brojnim domaćim i stranim sajmovima, inovacija Shake osvojila je niz nagrada, među kojima se izdvaja UNESCO-ov Grand Prix za unapređivanje kvalitete življenja i doprinos ekološkom promišljanju, Zlatna medalja u Genevi, Srebrna medalja na Ieni u Nürnbergu, Zlatna medalja Arca u Zagrebu te Brončana medalja Eureka u Bruxellesu 2004. godine, Brončana medalja Inventika u Bukureštu 2006. godine, Zlatna medalja IWIS u Varšavi 2008., Brončana medalja ITEX u Kuala Lumpuru i Srebrna medalja Inventor festivala u Sozhou u Kini 2008. godine.

Prestige d.o.o.

Tvrtka Prestige d.o.o. osnovana je 1990. godine. Bavi se maloprodajom te veleprodajom parfumerijskih i drogerijskih proizvoda te su dobavljači strojeva i repromaterijala za proizvodnju kozmetike. Od 2000. godine intenzivno rade s eteričnim uljima. U želji da tržištu ponude miris za automobile bez alkohola koji će odgovarati i osobama osjetljivima na industrijske mirise, nastao je proizvod Shake. Nakon opsežnog testiranja, eksperimentiranja i promišljanja, 2003. godine podnesena je prijava patenta za parfem za automobile i druge zatvorene prostore pod nazivom Shake. Uskoro je našao kupce na hrvatskom i inozemnom tržištu. Tvrtka izlaže na svjetskim sajmovima inovacija, gdje je proizvod Shake uvijek nagrađivan....