Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

PPS Galeković d.o.o. za proizvodnju u usluge

PPS Galeković d.o.o. za proizvodnju u usluge
Mraclin/Braća Radića 199 a
10410 Velika Gorica
01/6268-460
01/6268-260
prodaja@ppsgalekovic.hr

Tvrtka Galeković postupno se razvijala iz male radionice za izradu stolarije, namještaja i kućišta za radioaparate osnovane 1956. godine te isključivo svojim radom i znanjem izrasla u pogon koji danas zapošljava više od 200 ljudi u dvije tvornice u Mraclinu i Majuru. Današnje poduzeće vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj te godišnje proizvede više od 750.000 četvornih metara podova i parketa i prerađuje više od 40.000 prostornih metara trupaca. Tvrtka je orijentirana izvozu koji čini više od 55 posto ukupnog prometa, te svoje proizvode plasira pretežno na tržišta zapadne Europe.
Stalnim praćenjem tehničkih dostignuća, modernizacijom pogona i usavršavanjem kvalitete tvrtka prati svjetske tehnološke i modne trendove te želi postati vodeća tvrtka na domaćem tržištu podova. Pokrenuta je proizvodnja gotovog lakiranog masivnog parketa, čime je napravljen veliki korak u provedbi planova. Tvrtka je uspjela zatvoriti cijeli proizvodni proces od trupca do gotovog proizvoda, te na taj način povećati konkurentnost, produktivnost i ukupni promet na domaćem i svjetskom tržištu.
Posebno se ističu proizvodi DUX, DOMINUS i REX te njihove THERMO verzije, čime su još jednom među prvima pokrenuli nove trendove unutar industrije drvnih podnih obloga. Kao potvrdu kvalitete proizvoda i poslovanja tvrtka ima certifikate FSC Chain-of-Custody i ISO 9001:2008.

Naši znakovi...