Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Unutarnje drvene podne obloge – klasični parket DUX/THERMODUX, DOMINUS/THERMODOMINUS, dašćani pod REGIUS/THERMOREGIUS

Unutarnje drvene podne obloge – klasični parket DUX/THERMODUX, DOMINUS/THERMODOMINUS, dašćani pod REGIUS/THERMOREGIUS

Linija unutarnjih drvenih podnih obloga:

DUX / THERMODUX
Masivni klasični parket
Parket DUX (lat. Knez) karakteriziraju manje dimenzije letvica te predstavlja kombinaciju tradicije i kvalitete. DUX predstavlja klasičan i siguran izbor za pod. Dostupan je u dužinama između 250 i 600 mm, širinama između 50 i 70 mm te debljinama od 10, 14 i 21 mm.
THERMODUX verzija razlikuje se termički obrađenim drvom, koje poprima elegantnije tamnije nijanse, postaje otpornije na vodu i štetočine te je primjenjivo i u ambijentima gdje to do sada nije bilo moguće (npr. kupaonice, kuhinje).
Završna obrada: nelakirano, lakirano

DOMINUS / THERMODOMINUS
Masivni klasični parket – širina 9 cm
Parket DOMINUS (lat. Lord) je parket srednjih dimenzija u samo jednoj širini od 9 cm. Svojim dimenzijama idealan je za moderne ambijente zbog svoje standardne širine i usporednog polaganja kojim svaku prostoriju čini vizualno dužom.
Dostupan je u dužinama između 450 i 1200 mm, širini 90 mm te debljinama od 14 i 21 mm.
THERMODOMINUS verzija razlikuje se termički obrađenim drvom, koje poprima elegantnije tamnije nijanse, postaje otpornije na vodu i štetočine te je primjenjivo i u ambijentima gdje to do sada nije bilo moguće (npr. kupaonice, kuhinje).
Završna obrada: nelakirano, lakirano

REGIUS / THERMOREGIUS
Masivni klasični pod
Podovi REGIUS (lat. Kralj) su drveni masivni podovi velikih dimenzija. Svojim dimenzijama predstavljaju idealan izbor za velike otvorene prostore koje ispunjavaju toplinom i raskoši.
Dostupni su u dužinama između 600 i 2400 mm, širinama između 120 i 200 mm te debljinama od 14 i 21 mm.
THERMOREGIUS verzija razlikuje se termički obrađenim drvom, koje poprima elegantnije tamnije nijanse, postaje otpornije na vodu i štetočine te je primjenjivo i u ambijentima gdje to do sada nije bilo moguće (npr. kupaonice, kuhinje).
Završna obrada: nelakirano, lakirano (samo za debljinu 14mm), uljeno (debljina 14 i 21mm).

PPS Galeković

Tvrtka Galeković postupno se razvijala iz male radionice za izradu stolarije, namještaja i kućišta za radioaparate osnovane 1956. godine te isključivo svojim radom i znanjem izrasla u pogon koji danas zapošljava više od 200 ljudi u dvije tvornice u Mraclinu i Majuru. Današnje poduzeće vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj te godišnje proizvede više od 750.000 četvornih metara podova i parketa i prerađuje više od 40.000 prostornih metara trupaca. Tvrtka je orijentirana izvozu koji čini više od 55 posto ukupnog prometa, te svoje proizvode plasira pretežno na tržišta zapadne Europe. Stalnim praćenjem tehničkih dostignuća, modernizacijom pogona i...

Ostali proizvodi