Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

PP Orahovica d.o.o.

PP Orahovica d.o.o.
Pustara 1
33513 Zdenci
033/638-600
033/673-903
info@pporahovica.hr

Poljoprivredno poduzeće Orahovica utemeljeno je 1963. godine. U proizvodnim jedinicama realizira se ratarska, stočarska, voćarska, vinogradarska te riblja proizvodnja. Danas PP Orahovica raspolaže s približno 10.760 ha obradivih površina, a ima više od 300 zaposlenika. Najznačajniji je proizvođač lješnjaka u Hrvatskoj i regiji, a u svom poslovnom sustavu posjeduje najmoderniji pogon za doradu lješnjaka. Od vinogradarske proizvodnje uzgajaju se sorte grožđa poput silvanca zelenog, pinota sivog, rizlinga rajnskoga, graševine, frankovke, chardonnaya i sauvignona, od kojih se proizvode sortno prepoznatljiva vina.
Ribnjačarstvo je još jedna djelatnost po kojoj je PP Orahovica danas prepoznatljiva tvrtka. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji za uzgoj slatkovodne ribe, PP Orahovica najznačajniji je uzgajivač slatkovodne ribe te je prisutna na tržištima EU (Češka, Poljska, Mađarska, Italija) i zemljama regije (BiH, Srbija).
Od ratarskih proizvoda u najvećim količinama uzgajaju se pšenica, soja, kukuruz te šećerna i uljana repica. PP Orahovica posebnu pozornost posvećuje ekologiji i zaštiti okoliša.
PP Orahovica kontinuirano radi na unapređenju kvalitete poslovanja i kvaliteti u proizvodnim procesima, što rezultira dobivanjem visokokvalitetnim proizvoda. Dokaz tome je i certificirani sustav upravljanja sigurnošću hrane prema normi ISO 22000.

Naši znakovi...