Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Pivovara Daruvar d.o.o.

Pivovara Daruvar d.o.o.
Antuna Matije Reljkovića 2
43500 Daruvar
043/631-166
043/331-351
prodaja@pivovara-daruvar.hr

Pivovara Daruvar osnovana je davne 1840. godine. Jedina je pivovara izvan Češke Republike koja proizvodi pivo prema tradicionalnoj češkoj tehnologiji, što je čini jedinstvenom na ovim prostorima. Svoju proizvodnju Pivovara Daruvar temelji na tradicionalnom načinu proizvodnje piva, na prirodnoj mekoj izvorskoj vodi s obronaka parka prirode Papuk te kvalitetnim hrvatskim sirovinama bez aditiva i konzervansa.
Pivovara je smještena u samom centru grada Daruvara u središtu kontinentalne Hrvatske, okruženom obroncima Papuka. U lipnju 2010. godine Pivovara Daruvar postaje dio grupacije Kufner grupe d.o.o. (www.kufner-grupa.com).
Misija Pivovare Daruvar d.o.o., koju provodi već 170 godina, jest očuvanje tradicije tehnologije, originalnoga recepta i kvalitete proizvoda. Na osnovi toga svojim potrošačima osigurava visoku razinu kvalitete piva, koristeći u proizvodnji izvorne hrvatske proizvode odnosno sirovine. Kako bi ostvarila svoju misiju, Pivovara iznimno pazi na očuvanje okoliša u skladu s aktualnim propisima i međunarodnim standardima. U suradnji s lokalnom zajednicom odnosno gradom Daruvarom i Turističkom zajednicom, Pivovara Daruvar d.o.o. sudjeluje u razvoju i promicanju tradicije i kulture toga kraja.

Naši znakovi...