Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Pivovara Daruvar d.o.o.

Pivovara Daruvar d.o.o.
A.M. Reljkovića 2
43500 Daruvar
043/631-166
043/331-351
prodaja@pivovara-daruvar.hr

Pivovara Daruvar osnovana je davne 1840. godine. Jedina je pivovara izvan Češke Republike koja proizvodi pivo prema tradicionalnoj češkoj tehnologiji, što je čini jedinstvenom na ovim prostorima. Svoju proizvodnju Pivovara Daruvar temelji na tradicionalnom načinu proizvodnje piva, na prirodnoj mekoj izvorskoj vodi s obronaka parka prirode Papuk te kvalitetnim hrvatskim sirovinama bez aditiva i konzervansa.
Pivovara je smještena u samom centru grada Daruvara u središtu kontinentalne Hrvatske, okruženom obroncima Papuka. U lipnju 2010. godine Pivovara Daruvar postaje dio grupacije Kufner grupe d.o.o. (www.kufner-grupa.com).
Misija Pivovare Daruvar d.o.o. je očuvanje tradicije tehnologije, originalne recepture i kvalitete svojih proizvoda, koju provodi već punih 170 godina. Na osnovi toga svojim potrošačima osigurava visoku razinu kvalitete piva, koristeći u proizvodnji izvorne hrvatske proizvode odnosno sirovine. Kako bi ostvarila svoju misiju, Pivovara iznimno pazi na očuvanje okoliša u skladu s aktualnim propisima i međunarodnim standardima. U suradnji s lokalnom zajednicom odnosno gradom Daruvarom i Turističkom zajednicom, Pivovara Daruvar d.o.o. sudjeluje u razvoju i promicanju tradicije i kulture toga kraja.

Naši znakovi...