Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

PIK Vinkovci plus d.o.o.

PIK Vinkovci plus d.o.o.
Matije Gupca 130
32100 Vinkovci
032/339-730
032/363-162
pik-vinkovci@pik-vinkovci.hr

PIK Vinkovci d.d. je trgovačko društvo sa sjedištem u Vinkovcima, osnovano 1962. godine od kada prolazi višestruke promjene i prilagodbe, a sve u cilju povećanja razine proizvodnje, zapošljavanja, rasta i razvoja.

U sustav Agrokora ulazi 1994. godine kada započinje sistemsko restrukturiranje u svrhu poboljšanja i moderniziranja tehnologije proizvodnje te konkuriranja na tržištu proizvodima visoke kvalitete.

Danas zapošljava više od 300 stalnih i 200 sezonskih radnika.                                                                                                   Osnovna djelatnost tvrtke kojom se bavi više od pola stoljeća je primarna ratarska, povrtlarska i stočarska proizvodnja, skladištenje i sušenje žitarica i uljarica te skladištenje, prerada i pakiranje voća i povrća.

Primarna ratarska i povrtlarska proizvodnja raspolažu s prvoklasnim oranicama na oko 5.500 ha zemlje na području Vukovarsko-srijemske županije i Zadarskog zaleđa u klimatskom području koje je idealno za uzgoj.

Prema skladišnim kapacitetima silosa od ukupno 86.800 tona tvrtka se ubraja među najveće u Republici Hrvatskoj. Također, raspolaže značajnim skladišnim kapacitetima za povrće od oko12.000 tona.

PIK Vinkovci d.d. je nositelj standarda ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GlobalGAP i OHSAS čime potvrđuje kontrolu nad proizvodnjom, brigom za okoliš te zdravljem i sigurnošću svih djelatnika.

Naši znakovi...