Pekarnica Župa osnovana je 1998. u Župi dubrovačkoj kao obiteljski obrt s tradicionalnim načinom proizvodnje kruha kojeg je zadržao do današnjeg dana. Pekarsko umijeće u obitelji Pecolaj prenosi se s koljena na koljeno, a izradi svakog kruha, peciva i bilo kojeg drugog pekarskog proizvoda pristupa se s puno pažnje uz poznavanje svakog od pomno odabranih sastojaka. Nit vodilja ove pekarnice su svježina i kvaliteta uz korištenje tradicionalnih recepata kakve su koristili i naši stari, a svi pekarski proizvodi se ručno izrađuju i peku tijekom cijelog dana kako bi kupcima uvijek mogli ponuditi proizvode najviše moguće kvalitete.
Linija proizvoda "Domaći kruh" sastoji se od domaćeg kruha, domaćeg baguette-a i domaće pogače te predstavlja potpuno prirodne kruhove pripremljene po autorskom receptu Pekarnice Župa bez aditiva i uz tradicionalnu metodu proizvodnje u minimalnom trajanju od 20 sati. Posebnost ovog...