Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Pastor TVA d.d.

Pastor TVA d.d.
Novačka 2, Rakitje
10437 Bestovje
01/3636-455
01/3691-455
prodaja@pastor.hr

Pastor TVA d.d. još od 1930., kada je proizveo prvi vatrogasni aparat, u Hrvatskoj predstavlja sinonim za iznimnu kvalitetu proizvoda u ovoj djelatnosti.
Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj proizvoda, marketing i distribuciju, Pastorovi su proizvodi lider, i na domaćem tržištu, i u regiji. Od samih početaka Pastor posvećuje veliku pozornost kvaliteti svojih proizvoda, za što ubrzo dobiva priznanja s međunarodnih izlaganja.
Pastor posjeduje certifikat sustava kvalitete ISO 9001:2008 već dugi niz godina što je još jedan od dokaza visoke kvalitete usluge koju pruža svojim sadašnjim i potencijalnim korisnicima.
Prateći najnovije svjetske trendove te zahtjeve tržišta i potrebe potrošača, Pastor danas uspješno izvozi u zemlje Beneluksa, Njemačku, Austriju i Mađarsku.
Pastor TVA d.d. proizvodi sve vrste vatrogasnih aparata od jednoga do 100 kilograma, s bočicom, pod stalnim tlakom te punjenje svih vrsta sredstava za gašenje (prah, voda, pjena, CO2, FE-36). Svi aparati izrađuju se prema europskim standardima (EN 3) te s certifikatima MED, PED i CE.
Uz proizvodnju, jedna je od djelatnosti i usluga servisiranja vatrogasnih aparata, pri čemu Pastor, zahvaljujući vlastitoj servisnoj mreži, ali i mreži ovlaštenih servisera, može ponuditi održavanje vatrogasnih aparata na ukupnom teritoriju Republike Hrvatske.
Daljnjim razvojem i unapređenjem tehnologije proizvodnje, u skladu sa zakonskim propisima, te kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, proizvode i usluge, Pastor osigurava dodatnu vrijednost za potrošače.

Naši znakovi...