Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Vatrogasni aparati sa bočicom CO2 – S6, S9, S50 i S100

Vatrogasni aparati sa bočicom CO2 – S6, S9, S50 i S100

Vatrogasne aparate koji kao pogonsko sredstvo koriste bočicu s ugljikovim dioksidom, Pastor izrađuje u dva oblika: prijenosne s punjenjem od 6, 9 i 12 kilograma te prijevozne s punjenjem od 50 i 100 kilograma.
Sustav aktivacije aparata pomoću udarnoga gumba najbrži je način aktiviranja, bez opasnosti od pogrešnog rukovanja.
Ugrađena bočica s ugljikovim dioksidom osigurava visoku pouzdanost aparata, dok lako rukovanje mlaznicom na kraju savitljive gumene cijevi omogućava sigurno gašenje svih razreda požara.
Način uporabe: Prilikom uporabe treba izvući žuti osigurač te udarcem ili pritiskom na gumb na zatvaraču staviti vatrogasni aparat pod tlak, čime je aparat spreman za gašenje. Pištolj-mlaznicom treba usmjeriti mlaz praha u podnožje vatre te prema potrebi prekidati istjecanje praha.
Primjena: Zbog njihove pouzdanosti, vatrogasne aparate s CO2 bočicom preporučujemo koristiti u industrijskim pogonima i skladištima, stambenim objektima, hotelima, garažama te u prijevoznim sredstvima. Uspješno se mogu koristiti za gašenje svih klasa požara, osim zapaljenih metala i njihovih slitina.

Pastor TVA d.d.

Pastor TVA d.d. još od 1930., kada je proizveo prvi vatrogasni aparat, u Hrvatskoj predstavlja sinonim za iznimnu kvalitetu proizvoda u ovoj djelatnosti. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj proizvoda, marketing i distribuciju, Pastorovi su proizvodi lider, i na domaćem tržištu, i u regiji. Od samih početaka Pastor posvećuje veliku pozornost kvaliteti svojih proizvoda, za što ubrzo dobiva priznanja s međunarodnih izlaganja. Pastor posjeduje certifikat sustava kvalitete ISO 9001:2008 već dugi niz godina što je još jedan od dokaza visoke kvalitete usluge koju pruža svojim sadašnjim i potencijalnim korisnicima. Prateći najnovije svjetske trendove te zahtjeve tržišta i potrebe potrošača, Pastor danas...