Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Vatrogasni aparati sa bočicom CO2 – S6, S9, S50 i S100

Vatrogasni aparati sa bočicom CO2 – S6, S9, S50 i S100

Vatrogasne aparate, koji kao pogonsko sredstvo koriste bočicu s CO2, Pastor izrađuje u dva oblika: prijenosne s punjenjem od 6, 9 i 12 kg te prijevozne s punjenjem od 50 i 100 kg.
Sustav aktivacije aparata pomoću udarnoga gumba najbrži je način aktiviranja, bez opasnosti od pogrešnog rukovanja.
Ugrađena bočica sa CO2 osigurava visoku pouzdanost aparata, dok lako rukovanje mlaznicom na kraju savitljive gumene cijevi omogućava sigurno gašenje svih razreda požara.

Način uporabe: Prilikom uporabe treba izvući žuti osigurač te udarcem ili pritiskom na gumb na
zatvaraču staviti vatrogasni aparat pod tlak, čime je aparat spreman za gašenje.
Pištolj-mlaznicom treba usmjeriti mlaz praha u podnožje vatre te prema potrebi prekidati istjecanje praha.

PRIMJENA: Zbog njihove pouzdanosti, vatrogasne aparate sa CO2 bočicom preporučujemo koristiti u industrijskim pogonima i skladištima, stambenim objektima, hotelima, garažama, te u prijevoznim sredstvima. Uspješno se mogu koristiti za gašenje svih klasa požara, osim zapaljenih metala i njihovih slitina.

Pastor TVA d.d.

Pastor TVA d.d. još od 1930., kada je proizveo prvi vatrogasni aparat, u Hrvatskoj predstavlja sinonim za iznimnu kvalitetu proizvoda u protupožarstvu. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj proizvoda, marketing i distribuciju, Pastorovi su proizvodi lider, i na domaćem tržištu, i u regiji. Od samih početaka Pastor posvećuje veliku pažnju kvaliteti svojih proizvoda, za što ubrzo dobiva priznanja s međunarodnih izlaganja. Pastor posjeduje certifikat sustava kvalitete ISO 9001:2008 već dugi niz godina što je još jedan od dokaza visoke kvalitete usluge koju pruža svojim sadašnjim i potencijalnim korisnicima. Prateći najnovije svjetske trendove te zahtjeve tržišta i potrebe potrošača, Pastor danas uspješno...