Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Pan Parket d.o.o.

Pan Parket d.o.o.
Glavna 140
33514 Čačinci
033/400-982
033/400-981
info@pan-parket.hr

Tvrtka Pan parket d.o.o. osnovana je 1996. godine s djelatnošću proizvodnje parketa. Kroz dugi niz godina društvo je težilo postupnom povećanju prometa kroz niz aktivnosti kako bi učvrstilo bazu poslovanja. Svoj razvoj temelji na kadrovskom potencijalu proizašlom iz dugogodišnje tradicije u preradi drva na području Virovitičko-podravske županije, Orahovice i Čačinaca, a danas ima više od 90 zaposlenih.
Proizvode troslojni gotovi parket sa tri lamele i fiksnim dužinama. Tvrtka godišnje proizvede oko 300.000 četvornih metara parketa, od čega 80 posto izvozi, najviše u Europu.
Nabavno tržište sirovine je dominantno domaće jer u strukturi dobavljača prevladavaju hrvatske tvrtke.
Tvrtka je član Europskog udruženja parketara FEP, a proizvodi nose znak Real Wood i znak CE. Tvrtka ulaže znatna sredstva u marketing u cilju ulaska na nova tržišta.
Nadaleko poznata hrastova sirovina (Quercus robur), njena velika potražnja na svjetskom tržištu te pozicioniranost tvrtke u središtu njenog sirovinskog bazena nude realne izglede u poslu baziranom na preradi drva u Slavoniji, poglavito u proizvodnji finalnog proizvoda visoke dodatne vrijednosti, kao što je troslojni gotovi parket.

Naši znakovi...