Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Pan Parket d.o.o.

Pan Parket d.o.o.
Glavna 140
33514 Čačinci
033/400-982
033/400-981
info@pan-parket.hr

Tvrtka Pan parket d.o.o. osnovana je 1996. godine s djelatnošću proizvodnje parketa. Tijekom dugoga niza godina društvo je težilo postupnom povećanju prometa nizom aktivnosti kako bi učvrstilo bazu poslovanja. Svoj razvoj temelji na kadrovskom potencijalu proizašlom iz dugogodišnje tradicije u preradi drva na području Virovitičko-podravske županije, Orahovice i Čačinaca, a danas ima više od 90 zaposlenih.
Proizvode troslojni gotovi parket s tri lamele i fiksnim dužinama. Tvrtka godišnje proizvede oko 300.000 četvornih metara parketa, od čega 80 posto izvozi, najviše u Europu. Nabavno tržište sirovine dominantno je domaće jer u strukturi dobavljača prevladavaju hrvatske tvrtke.
Tvrtka je član Europskog udruženja parketara FEP, a proizvodi nose znak Real Wood i znak CE. Tvrtka ulaže znatna sredstva u marketing radi proboja na nova tržišta.
Nadaleko poznata hrastova sirovina (Quercus robur), velika potražnja za njom na svjetskom tržištu te pozicioniranost tvrtke nude realne izglede u poslu baziranom na preradi drva u Slavoniji, poglavito u proizvodnji završnog proizvoda visoke dodatne vrijednosti, poput troslojnih gotovih parketa.

Naši znakovi...