Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Gotovi troslojni parket – PAN FIX

Gotovi troslojni parket – PAN FIX

Tvrtka proizvodi parket od dvadesetak različitih vrsta drva uglavnom hrvatskih listača, a izrađuje se gotovi višeslojni parket dimenzija 2200 x 206 x 13,5 mm.
Osnovni materijal čini visokovrijedno domaće drvo, najviše hrast, a tu su još jasen, javor, bukva, bagrem, parena trešnja, parena kruška, pareni orah i kesten. Također se koriste i neke egzotične vrste drva iz Afrike iroko i doussie.
Gotovi lakirani troslojni parket predstavlja lakiranu ploču s klik-profilom od međusobno slijepljena tri sloja. Gornji je sloj 3,5 mm od tvrdog drva međusobno slijepljene lamele u tri reda, srednji sloj 8 mm od jelovih letvica te donji sloj dva mm jelova ljuštenog furnira.
Za povezivanje slojeva koristi se PVAC lijepilo otporno na vlagu, a završna je obrada poliuretanski UV lak koji se nanosi u pet slojeva.

Pan Parket d.o.o.

Tvrtka Pan parket d.o.o. osnovana je 1996. godine s djelatnošću proizvodnje parketa. Tijekom dugoga niza godina društvo je težilo postupnom povećanju prometa nizom aktivnosti kako bi učvrstilo bazu poslovanja. Svoj razvoj temelji na kadrovskom potencijalu proizašlom iz dugogodišnje tradicije u preradi drva na području Virovitičko-podravske županije, Orahovice i Čačinaca, a danas ima više od 90 zaposlenih. Proizvode troslojni gotovi parket s tri lamele i fiksnim dužinama. Tvrtka godišnje proizvede oko 300.000 četvornih metara parketa, od čega 80 posto izvozi, najviše u Europu. Nabavno tržište sirovine dominantno je domaće jer u strukturi dobavljača prevladavaju hrvatske tvrtke. Tvrtka je član Europskog udruženja...